Игрите на глада – Възпламеняване

02.11.2013

Игрите на глада – Възпламеняване

Краят на 2013-та година е близо и се очаква да е “филмово горещ”. Съвсем скоро нетърпеливите киномани ще могат да се насладят на втората част от трилогията “Игрите на глада”, по романа на Сюзан Колинс.

Катнис Евърдийн е невероятният победител в 74-тите годишни игри на глада, колкото и невероятно да изглежда това за всички от Панем. Победата означава богатство и слава и това би трябвало да е края на приказката. Но уви не всичко е такова, каквото изглежда. Слухове упорито се разнасят в тълпата, за бунт срещу Капитола, за което може ви Катнис е допринесла.

След като са провъзгласени за официалните победители на игрите, Катнис и Пийта трябва да поемат към “Турнето на победителя” и  да забравят за семействата си. По време на обиколката те виждат запалената искра на бутна, която все още Капитолът държи под контрол.

 

Игрите на глада – Възпламеняване

Започва и организирането на 75-тите игри на глада, като неочаквано правилата са станали още по-жестоки. Няколко нови персонажа, които ще участват в новите изпитания са: Младата актриса Джена Малоун („Sucker Punch: Измислен свят”) е в ролята на Джоана Мейсън, победител в Игрите на глада от Окръг 7; Сам Клафлин („Снежанка и ловецът“, „Карибски пирати: В непознати води“) се превъплъщава в ролята на Финик – интелигентният и харизматичен представител на Окръг 4; Бийти, трибутът от Окръг 3, получил прякора „Волтс“.

Как ще се развиват събитията в предстоящите 75-ти Игри на глада, предстои да разберем.

Премиера: 25 ноември 2013

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.