Има ли значение размерът?

Въпросът, който винаги ще ни вълнува

21.05.2015

Има ли значение размерът – въпросът, който винаги ще ни вълнува. Определено още от малки започваме да се вълнуваме от темата, а различните отговори от женското съсловие ни измъчват все повече и повече. Може би за някои дами размерът няма значение, но за други той е всичко, от което се нуждаят. Е, поне така си мислят…

Има ли значение размерът? Въпросът, който няма еднозначен отговор…

Благодарение на анкета, проведена от хората в Cut, можем да погледнем искрените отговори на дамите, които са застанали пред камерата, за да ни дадат отговор на въпроса, който ни вълнува от хилядолетия насам. Видеото ни показва искрената реакция на жени от 18 до 50-годишна възраст, които не се притесняват от факта, че са застанали пред камерата. В изследването се забелязва една доста особена тенденция, която лично мен ме изненада доста – годините на дамите повишават и техните сексуални изисквания. За младите дами пък размерът не е от особено значение, защото те държат много повече на връзката между двете тела.

Вижте още: Бельото разкрива какви любовници сте

Изследването показва и още една важна подробност – след достигането на определена възраст, жените започват да имат много по-големи сексуални фантазии и освен високите изисквания, те са готови да предложат и много повече на своя сексуален партньор. Проучването е направено от американски служители в старчески домове, които споделят, че е много трудно да спрат високото либидо на възрастните хора в домовете. Явно си отговорихме и на още един въпрос и може да отхвърлим твърдението, че половият живот остава до време!

Скъпи дами, и ние решихме да направим една напълно анонимна анкета, в която искаме да ви зададем един, единствен въпрос, но с повишена важност:

Размерът има ли значение?

Очакваме вашите отговори на contacts@spisanievip.com

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването