6 признака, че имате лош стил на обличане!

Съмнявате ли се дали изглеждате добре, когато се погледнете в огледалото?

17.09.2014

Съмнявате ли се дали изглеждате добре, когато плахо се погледнете в огледалото? Е, ако го направите, това е нормално и означава, че трябва да подобрите нещо, в стила си например.

С цел да се гарантирате винаги да сте в подходящо облекло, първо трябва да знаете дали вашият моден вкус е наред. Проверете какви са признаците на вашия стил на обличане. Дали е подходящо или ужасно и след това работете върху това. Чрез облекло в подходящ стил, Вие винаги ще се откроявате от тълпата. Вашият стил облекло трябва да добави елегантност и красота във визията и личността ви.

Представяме ви 6 признака, че имате лош стил на обличане и как да го промените на момента

Внимание – чувството за мода у някои хора е вродено, а при други се диктува от големите модни имена. Да останеш информиран за последните модни тенденции е предимство за теб, защото никога няма да те злепостави пред останалите хора, а напротив ще изпъкнеш със знания откъм мода. Ако продължаваш да си наясно с промените в модните вкусове и тенденции, твоят моден стил винаги ще бъде достоен за възхищение. Все пак, ако осъзнаваш, че не си наясно с актуалните тенденции, то това може да е знак, че твоят стил облекло е ужасен и нещо трябва да се направи.

Гардероб – гардеробът ти говори много за твоята личност. Разгледай колекцията си от дрехи. Дали е привлекателна? Дали включва най-новите модни нюанси и линии за сезона? Ако искрено чувствате, че вашият гардероб е непривлекателен дори за самите вас и че не ви е удобно в повечето от дрехите ви, то изводът е ясен – време е за промяна!

Как да разберете дали имате лош стил на обличане?

Гардеробът говори много за личността на човек..

Мнение – какво е мнението ви за модата? Вашите приятели някога допитвали ли са се до вас за някакъв моден съвет или консултация? Ако отговорът е не, то се замислете, че те не харесват начина ви на обличане и не считат, че точно вие сте човекът, от който да искат моден съвет. Вашето мнение е изразено чрез това, което носите.

Аксесоари – ако не разполагате с достатъчно аксесоари, това означава, че вашият стил на обличане е възможно да бъде лош. Всяко парче плат, което не е подкрепено от правилните аксесоари е непривлекателно. Колекцията от сандали, колиета, слънчеви очила, шалове, чанти и обеци е изключителен белег относно това, какъв е стилът ви на обличане. Дори и най-обикновената дреха, придружена с правилните аксесоари се превръща в истински моден шедьовър. Замислете се, какво ви липсва?

Вижте още: Модни попадения, с които ще запомним изминалото лято

Дефекти и несъвършенства – няма перфектни хора, както и няма перфектни тела. Но гледката да видиш как несъвършенствата по тялото ти крещят на улицата е просто покъртителна и за хората със силни сърца. Подбирайте дрехите си taka, че да прикриете точно тези места, които не харесвате в себе си и експериментирайте с различни линии и десени, които ще ви покажат в най-добрата светлина.

Пазаруване – когато отидете на шопинг, как избирате дрехите си? Голям процент от хората, виждайки табела с надпис „НАМАЛЕНИЕ„, излизат от магазина с пълни торби, с дрехи от които нямат нужда. Също така голям е i процентът на хората, които избират и неподходящ размер дрехи. Няма какво да се лъжем, нали момичета? Много от вас си купуват по-малък номер дънки, с цел да свалят някой и друг килограм. Тази стимулация е изкуствена и никога не работи, така че се откажете от този лош навик.

Имате лош вкус на обличане? Как да го промените?

Купувайте си дрехи, които ви придават чар и елегантност

Въпреки, че можете да си купите дрехи импулсивно, те винаги трябва да добавят елегантност към вашия моден вкус. Закупуването на грешните облекла няма да ви помогне да подобрите стила си на обличане. Отделете малко време за да изберете най-подходящите тоалети, отразяващи най-новите модни тенденции и пасвайки ви най-добре.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.