Интервю с шоколадовият рапър Бобо

Всяка негова песен става тотален хит..

11.04.2014

Викат му шоколадовият рапър. Всяка негова песен става тотален хит и кара хората в клубовете да избухват до сутринта. Има прекрасна усмивка, с която е пленил безброй много фенки. Освен един от най-добрите рапъри, той композира и пише песни за свои колеги. Написал е текстовете на големи хитове, като “За нея” на Орлин Павлов (към филма „Чужденецът), “Оставам тук”, „Повече от всичко” на Кристо и Лора Караджова, и много други. Със сигурност вече се сетихте кой е той. Разбира се, той е Бобо. Специално за читателите на Списание VIP, той даде едно много свежо и искрено интервю.

Представяме ви Бобо…

Здравей, Бобо, благодарим ти, че отдели от времето си специално за нашите читатели. Разкажи ни малко повече за себе си. От кога се занимаваш с музика? 

Здравейте. С музика се занимавам от съвсем малък, от 12-годишен. Тогава учех пеене при джаз певицата Стефка Оникян. Професионално започнах да се занимавам с музика през 2001 година и така до днес.

Наскоро попаднах на една много интересна новина, свързана с теб,  четох, че вземаш уроци  по оперно пеене. Вярно ли е? 

Не точно. По-скоро ходех на уроци при оперната прима Христина Агелакова. Тя е много свежа и отворена към младите, показа ми няколко неща. Като цяло ми беше доста интересно, но няма да се занимавам с това, оставам си рапър.

Рапърът Бобо със специално интервю за Списание VIP

Кой е шоколадовият рапър Бобо?

Разкажи ни нещо за детството си. Какъв си бил като дете?

Честно казано бях добро дете. Като навлязох в тийнейджърските си години съм правил някоя друга пакост, което си е напълно нормално за тази възраст. Но като цяло си бях сравнително добро момче. Бях лош ученик, но това е защото в училище не ми беше толкова интересно. Аз съм човек, който отхвърля излишната информация. Когато нещо ми е интересно си го запомням и няма нужда да си го записвам, а ако не ми допада, ако ми се стори излишно като информация, просто го отхвърлям.

Имаш ли колеги, с които не се разбираш и такива, с които сте близки приятели? 

Приятел е много силна дума, но мога да кажа, че с всички колеги сме в много добри отношения. Аз не съм конфликтна личност. През годините успях да съхраня отношенията с много хора. Естествено, имали сме пререкания с някои от тях, но на този етап всичко е окей.

Имате много добри парчета с Орлин Павлов. Как се открихте и как решихте да направите тези съвместни песни?

С Орлин се познаваме от доста време, още когато бях част от Sniper Records. Идеята да запишем заедно дойде от DJ Борче. И така.. нещата просто се случиха.

Приятно ли ти е да работиш с него? 

Да, той е много готин, позитивен, много земен, интелигентен човек. Има чувство за хумор. Много е забавно и приятно да се работи с него.

Като един от най-позитивните и усмихнати мъже в България, може ли да ни споделиш какво те кара да се усмихваш? 

Много неща. Аз съм такъв човек, че колкото и лоши неща да са ми се случвали, винаги казвам, че всяко зло е за добро. Вярвам, че когато човек се усмихва, когато е позитивен, това му се връща. Излъчването е много важно, а моето си идва от вътре. Дори и да съм в лошо настроение, когато съм сред хора винаги се усмихвам. И когато другите хора ми отвърнат и ми се усмихнат, това автоматично ми повдига настроението.

Бобо с интервю за Списание VIP

Когато другите хора ми се усмихнат, това автоматично ми повдига настроението.

Има ли някое специално момиче до теб в момента? 

Да, има жена до мен. Въпреки че съм доста зает човек, постоянно работя, пътувам, опитвам се да отделя време и за личния си живот.

Точно това щях да те попитам. Не е ли трудно да отделяш време за личния си живот, когато си толкова известен и постоянно зает? 

Трудно е, да. Примерно, когато имаш фенки и жената до теб много трудно може да свикне с този факт. А аз не мога да ги игнорирам.

На известните хора им трябва човек, който да ги разбира, да им влиза в положението, а не някой ревнивец.

А от къде идва псевдонима ти Бобо? 

Майка ми ме наричаше така. Като бях малък викаше през балкона: „Бобоо, прибирай се бързо!” Приятелите ми също ме наричат така. Това си ми името и псевдонима.

Какво ново да очакваме от Бобо?

Очаквайте много неща. 2 нови парчета, 2 клипа. Ще правя нещо съвместно с една R&B изпълнителка, млада надежда, така да се каже. Но искам да го запазя в тайна за сега.

Надявам се, в най-скоро време да излезе и мой албум.

Очакваме с нетърпение. Пожелай нещо на нашите читатели. 

Пожелавам им да слушат само хубава музика, да се забавляват повече, да не драматизират нещата и да не спират да се усмихват.

Харесайте и музикалната ни фен страница:

Там където свършват думите започва музиката!

Фейсбук страница за ценители!

 

Етикети:

За автора

Надежда Георгиева

Аз съм Надежда Георгиева, на 24 години. Завършила съм спец. Маркетинг и Мениджмънт, а в момента съм последна година Журналистика. Обичам да пиша за нещата от живота, които вълнуват всички и от известно време се занимавам с писане на авторски текстове и превод на статии. Аз съм общителна, усмихната, позитивна и много упорита личност. Вярвам, че човек може да постигне всичко, което иска стига да се зареди с достатъчно сили, вяра и търпение. Много искам да се реализирам в сферата на журналистика и ПР, и някой ден да бъда част от голяма медия.