Интервю с Маги Джанаварова

Време е и ние българите да започнем да се ценим един друг и да се гордеем с успехите и нацията си.

04.07.2014

Маги Джанаварова, едно усмихнато и позитивно 26 годишно момиче, което не се отказва от мечтите си и успява тук и сега, в България. Олицетворение на мисията на Списание VIP, Аз мога в България, тя е пример за това, че при желание и упорита работа, всичко е възможно.

Маги Джанаварова не се отказва от мечтите си при никакви обстоятелства

Здравей Маги, ако е удобно ще водя разговора ни на ти, в неофициална форма.

Представи се пред читателите на Списание VIP. Коя е Маги Джанаварова на сцената и извън нея?

Аз съм топка от бушуващи емоции и едно обикновено момиче на първо място. Всеки ден се старая да се събуждам с мисълта “Днес, ще бъде един прекрасен, изпълнен с положителни моменти, ден!” Това съм аз, не спирам да мечтая и да гоня мечтите си.

Разкажи ни нещо за детството си. От ранна възраст ли заобича музика?

Определено нямам спомен да съм искала да ставам нещо различно от изпълнител, освен момента, в който освен певица исках да съчетая и космонавство. Музика винаги е присъствала в моя живот, както и в този на семейството ми. От майка ми знам, че е имало моменти, в които са ме оставяли за малко сама с брат ми на улицата и аз съм започвала да пея и да събирам хора около мен.

Името ти стана популярно в България след участието ти в третия сезон на Music Idol. Това ли беше всъщност голямата крачка в твоята кариера?

Това не беше най-голямата крачка, а беше най-голямото предизвикателство в моя живот. Защото през живота си преди това съм правила много такива крачки, но безуспешно.Това беше моментът, в който щях да разбера дали мога да се справя както певчески така и психически с такава отговорност.

Печелиш наградата БГ Дебют 2009г, на БГ Радио, имаш издаден самостоятелен албум и любими на публиката, хитови парчета. Чувстваш ли се успяла? Всъщност в какво се изразява успехът за теб?

Успяла бих се нарекла тогава, когато сбъдна всичките си мечти, за момента съм по пътя към успеха. А успехът за мен е неизмерима единица, той е това което те прави истински щастлив и удовлетворен от себе си. Аз сама съм много самокритична към всичко което правя, но определено се старая всяко едно следващо мое начинание да е по-добро от предишното.

Маги Джанаварова не се отказва от мечтите си

Маги Джанаварова не се отказва от мечтите си

 

Съвсем скоро пусна нова песен и видео към нея – 1 MINUTE. Звученето е много приятно и със сигурност ще се превърне в поредния хит. Кои са хората зад парчето, като текст, музика, аранжимент, видео,…

Парчето е мое, тексът е мой и на Бобо, а за аранжимента се погрижи Васко Иванов – Dexter. И това, че се приема толкова добре от хората ме прави още по-щастлива! Това означава, че оценяват нещо наистина мое, защото аз излях сърцето и душата си в текста и мелодията.

Дочухме, че облеклото ти в клипа е изцяло твое дело, част от колекцията ти за Megz. Да очакваме ли още изненади от модната дизайнерка Маги?

Да, наистина дрехите, които виждате в клипа са моята колекция, колекция която хората вече могат да си поръчат от www.megz.eu. А това пък е едно съвсем ново поприще за мен. Надявам се хората да ме подкрепят и в него, така както и Миглена Каканашева ме подкрепи, тя направи възможна една моя огромна мечта. Може би, ще прозвучи като клише, но аз наистина от малка се интересувам от мода. Дори майка ми ми е разказвала, че съм си избирала дрехите от съвсем малка. Чувствам се истински щастлива, че вече ще мога да дам още нещичко от себе си!

Какво означава за едно 26 годишно момиче известността? Какво дава и какво взима?

Искам да кажа само какво ми дава, защото всички знаем какво взема. Дава ми възможност да достигна до възможно най-много хора, чрез изкуството си. Дава ми възможност да живея от това и да мога да се развивам. Благодарна съм за всичко това, защото това е моя живот.

Решила си да останеш, работиш и твориш в България. Защо си заслужава всеки млад човек да се бори за успех тук, в родината си?

Защото, аз съм на мнение, че един млад човек първо трябва да опита да успее в страната си. Имам много приятели извън България, които казват, че всичко биха дали, за да могат да живеят, успявайки у дома си.

 Маги Джанаварова и Бобо - 1MINUTE

Маги Джанаварова и Бобо – 1MINUTE

Какви насоки би дала на тези, които тепърва тръгват по пътя към успеха и славата?

Бих им казала да послушат малко песента ни с Бобо – 1 МИНУТА. Тя е олицетворение на това какво смятам аз за успеха. Смятам, че всеки трябва да прави това което обича, за да го прави с усмивка, трябва да се съсредоточи само и едиствено в собствените си действия, да работи толкова, колкото е нужно за да постигне дори минимален успех. Никога да не гледа как се развива някой до него, защото това не е неговия живот и няма да го направи по-щастлив.

Какво мислиш за „мисията“ на Списание VIP – Аз мога в България. Има ли реален шанс за младите да успеят в България?

Аз заставам твърдо зад нея и съм пример за това, как да не се отказваш при никакви обстоятелства от мечтите си тук. Време е и ние българите да започнем да се ценим един друг и да се гордеем с успехите и нацията си.

И за финал, пожелай нещо на себе си и на читателите.

Пожелавам от сърце, да не свалят усмивката от лицето си, да изживеят едно бурно, емоционално и положително лято и да вярват в МЕЧТИТЕ СИ!!!

Присъедини се към мисията на Списание VIP

Присъедини се към мисията на Списание VIP

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.