Интервю с Марина Кискинова

Едно момиче на 21, което иска да постигне нещо в живота си...

24.01.2014

Марина Кискинова за рубриката Аз мога в България

Здравей Марина. Бих желала, ако и на теб ти е по-комфортно да си говорим на ти, тъй като екипът на Списание VIP е млад и амбициозен, също като теб и рамката на официалното комуникиране не би  отивала в един толкова свободен и истински разговор, който искаме да проведем.

Има хора, които те познават от участията ти в музикалните формати „Music Idol“ и „Пей с мен“ преди години, но има и такива, които тепърва научават за теб от сериала „Секс лъжи и TV“. Би ли запознала читателите на списание VIP със себе си и да ни разкажеш с какво точно се занимаваш в момента.

Аз съм момиче на 21 години, което иска да постигне нещо в живота си. Смятам, че животът е игра и трябва да рискуваш, за да спечелиш. Занимавам се с изкуства от дете и никога съм искала да правя нищо друго. Така малко по-малко се стигна до този момент от живота ми, когато вече мога да си позволя да покажа себе си, нещата, които съм научила и върху които съм работила още от шестгодишна. Музиката е първото изкуство, в което се влюбих, а след това се появи и любовта към театъра. Сега се занимавам и с двете, въпреки че често ми казват как едното от тях ще отпадне. За мен няма такъв вариант-музиката и театъра вървят ръка за ръка.

Марина Кискинова за рубриката Аз мога в България

Марина Кискинова за нейните амбиции в живота

Студентка си в НАТФИЗ и то под умелото ръководство на един от най-емблематичните актьори познати на цяла България – Стефан Данаилов. Какво е усещането да се учиш и да работиш ръка до ръка с такава изключителна персона каквато е той?

Признавам, че моето влизане в НАТФИЗ беше изненада и за мен, и за родителите ми. До този момент нямах желание да уча там и решението ми да кандидатствам беше внезапно. Интересното е, че бях приета с най-високи оценки, и то точно в класа на Данаилов, въпреки че в годината, когато влязох имаше рекорден брой кандидатстващи жени, а аз съвсем не бях най-добре подготвената за изпитите. Бях се занимавала с актьорство от 2 месеца. Така че за мен беше малък шок, когато се оказах в класа на професора. В началото ме беше страх да го погледна в очите, защото той със самото си влизане в стаята внасяше усещане за респект. Малко след това разбрах, че той е изключително позитивен човек, който винаги кара хората около него да се усмихват. Нищо не може да се сравни с усещането Стефан Данаилов да ти преподава. Когато ми показва на сцената какво иска да изиграя, често забравям да мисля и просто го гледам. А след това се вцепенявам от мисълта, че трябва да повторя това, което ми е показал, а аз съм си стояла зашеметена през цялото време и съм го гледала. Той е един от малкото хора, на които истински се възхищавам.

Специално интервю на Марина Кискинова за Списание VIP

Каква иска да стане Марина Кискинова

Каква искаше да станеш, като пораснеш и сбъдва ли се мечтата ти в момента?

Исках да стана точно такава каквато съм в момента. А мечтата ми започва малко по-малко да става реалност.

Каква е Марина Кискинова извън театралната сцена, извън светлините на прожекторите?

Различна съм от това, което показвам на сцената. По принцип съм много затворена в себе си и рядко споделям чувствата си. Затова и някои хора ме смятат за малко странна. По-скоро съм предпазлива в отношенията си с хората. Обичам тишината и спокойствието, но в същото време и силните емоции.

Как ти понася известността? Все пак имаш фенове, които те разпознават от сериала „Секс лъжи и TV“  и въобще тресе ли те тази „мания на звездите“, както някои твои колеги?

Не смятам, че съм известна, за да се чувствам по някакъв особен начин. Аз винаги съм здраво стъпила на земята в това отношение. Но е приятно да намираш връзка с хора, които харесват това, което правиш и го оценяват.

Съвсем скоро пусна новото си парче „Трябва да си луд“, което е в колаборация с Део. Откъде се зароди тази идея и защо реши да е именно с него?

Историята е, че първо с Графа трябваше да направим саундтрак към сериала, но в един момент тази идея отпадна и направихме моя песен. После решихме, че липсва нещо в песента и в този момент се появи идеята за Део. Аз винаги много съм го харесвала и бях страшно щастлива, когато разбрах, че той също има желание да участва. Забавно е, че се срещнахме за първи път чак на записите.

Интервю с музикантката и актриса Марина Кискинова

Марина Кискинова за новата си песен…

Клипът е изключително стилен и провокативен и както и феновете ще видят, е на доста професионално ниво. Музиката и текста са динамични и стайлингът ти е безупречен. На кого можем да благодарим за осъществяването на този хит, който съвсем скоро се надяваме да видим и чуем вече и по родните клубове?

Екипът, с когото работих наистина беше перфектен. Видеото е на Васил Стефанов, стайлингът е на Василен Милков и Сергей Йорданов, които наистина са много талантливи, а за хореографията са изцяло виновни VS Dance, които през цялото време изключително много ме подкрепяха. Музиката е на Графа, текст на Илия Григоров, аранжимент – Борислав Бояджиев. Наистина много добра комбинация!

Какво да очакват феновете ти през 2014 и какви проекти подготвяш? Някакви изненади?

Надявам се да има много изненади, затова и няма да споделя нищо сега.

Какво би пожелала на читателите на Списание VIP, а и на себе си за тази година? Има ли нещо, което искаш да промениш през 2014 и какво е то?

Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко, за което мечтаем.

А за себе си искам следващата година да бъде още по-интересна и изпълнена с изненади.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.