Теди Кацарова – за новия и летен хит „Бягай с мен“

24.07.2014

Красивата и много талантлива певица, вечно усмихнатата Теди Кацарова извади нов хит! Новата ú песен, заредена със свежо лятно настроение се казва „Бягай с мен“.

Да си поговорим със самата нея за да ни разкрие повече подробности относно новия си проект.

Интервю с Теди Кацарова

Здравей Теди! Много се радваме, че имаме възможността да си поговорим с теб за новото ти лятно парче, което е с участието на рапъра Играта и любимия на всички Лео. Новата ти песен е озаглавена „Бягай с мен“, разкажи ни как се роди идеята за нея? Кой написа музиката и текста? Жарко лято е! И всички ние вече бяхме много жадни за нов летен ритъм и  ето че ти ни го предоставяш.

За този проект ни събра бате Пешо от студио Buster. Всъщност той ми предложи песента, като идея и върху музиката аз измислих мелодията. Текстът на моята част е дело на Емил Дилчев, създател на рейтинговото телевизионно предаване по БТВ – COOLT, заедно с Пипи Дикова. След като бях готова естествено от самосебе си дойде идеята да поканим Лео и Играта. Играта написа невероятно бързо линиите на рапа и вече имахме хит! : )

Теди Кацарова - за новия и летен хит "Бягай с мен"

По време на заснемането на „Бягай с мен“

Видео клипът към „Бягай с мен“ също вее е факт и се върти из музикалните медии. Кой го засне? Кой е главният виновник за супер яката ти визия в него? Изглеждаш, както винаги направо зашеметяващо!!!

Режисьор на клипа към песента е Костадин Кръстев – Коко, с който ме свързва изключително приятелство и това е 3-ти клип с него, монтажът е дело на Орлин Станев. Стилист е Августина Маркова – Тути, тя определено тотално смени образа ми и съм и много благодарна. Доста се съпротивлявах относно по-секси визията, но наистина всичко стана балансирано и красиво. Гримът е дело на Елиза Попова изключителен професионалист, която е сестра на актрисата Диляна Попова. В клипа участват секси моделите от конкурса Мистър София : ), както и чернокожи модели от Африка – Гана, а момчетата от Electric Force Crew показват забележителни танцови умения. Червената открита ретро кола е колекционерска със златен медал и е собственост на семейство Атанасови.

„Нека сега всички заедно да избягаме, към безоблачните летни дни!“

Тук е моментът да ни кажеш и на кого искаш да благодариш?

Благодаря на целия екип, на тинейджърите от вокална група Щурче, които се снимаха. За всички приятели, които постоянно ме подкрепят.

Теди Кацарова, Лео и Играта -  "Бягай с мен"

Лео и Играта са станали страшен тандем заедно с теб, а като става дума за летни фиести то точно те са незаменими и в новото ти видео ясно си личи, че през цялото време, навсякъде около вас се е вихрил позитивизъм в огромни дози.

Беше много весело…през цялото време. Снимките трябваше да са навън, но заваля и всичко се премести скоростно. Знам, че беше за добро. Клипът стана страхотен.

Какво друго става около теб Теди? Нашите читатели, почитателите ти и самите ние сме страшно любопитни. Разкажи ни нещо, което не си споделяла с останалите медии? Нека си остане само „Випаджийско“ 😉

Тази година е паметна за мен правя 20 години на сцена и мисля да го отбележа с концерт и нов албум. Така че очавайте нещо различно и свежо.

Благодарим ти мила Теди!!! Пожелаваме ти да си останеш, все така готина и позитивна, много влюбена! и нека музата винаги да бъде с теб! Продължавай все така да вдъхновяваш всички ни, защото ние вече знаем, че няма невъзможни мечти! А какво ще е твоето лично пожелание към феновете и нашите читатели?

Наслаждавайте се на живота във всеки един миг, защото той е неповторим. И…се обичайте! Нека сега всички заедно да избягаме, към безоблачните летни дни!

 

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.