Интервю с Вероника Стефанова

Вероника придружава талисманите на националния отбор

23.06.2013

Вероника Стефанова е успешен български модел. Родена е на 18.06.1992 г. в град София. Модната й кариера започва на седемгодишна възраст, след като е забелязана от модни скаути на популярна модна агенция за деца. За повече от десет години в този бранш красивата блондинка заснема множество фотосесии, участва в ревюта на много дизайнери, тв предавания и клипове…

Освен с конкурси и ревюта се занимава с пеене и ходи на езда. Учи Политически науки в Нов български университет и владее три езика – английски, испански и руски.

Представяме ви интервю с Вероника Стефанова

1. Здравей Рони, Благодаря ти за отделеното време. Разкажи с няколко думи какво трябва да знаят за теб читателите на списание VIP.

Здравейте, аз съм Вероника Стефанова от София на 20 години. Работя като модел от 7-годишна. Явявала съм се на над 10 конкурса за красота, като 4 от тях са световни.

2. С какво се занимаваш сега? Какви ангажименти ти предстоят?

В момента освен като модел работя и за рекламна агенция „Рара авис“, която организира „Мис национален отбор“. Придружавам талисманите на мачовете, за мен това е изключително интересно, защото съм голям привърженик на спорта. В близко бъдеще ми предстоят много ангажименти, проекти, снимки и пътувания.

Интервю със секси моделката Вероника Стефанова

Вероника Стефанова за модния бизнес у нас и в чужбина

3. Ти си модел, разкажи ми за професията в България и в чужбина. Има ли разлики?

Макар и странно да звучи да бъдеш модел е доста отговорна професия. Нужно е да притежаваш съвкупност от качества, като на първо място индивидуалност, красота, собствен стил и дисциплина. Самоконтрола е доста важен за нашата професия, защото много често се налага да протича в екстремни условия, като например студ, вятър, далече от дома, продължителни репетиции, малко сън и въпреки всичко трябва да владеем емоциите и да изглеждаме добре. Разликата в България и чужбина е, че там нещата се случват на много по-професионално ниво, няма мрънкащи модели, екипите са организирани и работата върви по-лесно

 4. Какво според теб е понятието красива жена?

Красотата е даденост, но изисква много грижи. А излъчването е най-важният фактор, това придава уникалност, всяка една жена е красива сама по себе си и има собствен чар.

5. Какви мъже харесваш и като цялото българските жени какви мъже харесват? Богат и грозен или красив и беден?

Не мога да коментирам като цяло, какво харесват българските жени. Падам си по поддържани мъже с чувство за хумор, които ме карат да се чувствам специална. За мен финансовото състояние няма значение, сама се подсигурявам нормален стандарт на живот.

6. Имаш ли мъж до себе си?

Само ще кажа, че в момента се чувствам добре и съм по-щастлива от всякога.

 7. Знаем за страстта ти към футбола. Как ще коментираш нашето първенство?

Следя с интерес нашето първенство, смятам че има доста качествени играчи. В момента националния ни отбор е във възход и това ме прави щастлива. Не е тайна, че любимият ми отбор е ЦСКА и доста се бях притеснила покрай последните събития в клуба, но се радвам, че легенда като Христо Стоичков ще бъде треньор на тима.

Секси модела Вероника Стефанова с интервю за Списание VIP

Какво мисли Вероника за футбола и футболистите?

8. Футбол или футболисти?

Разбира се, че за мен футбола е на първо място. И след като харесвам тази игра е нормално, футболистите да ме привличат повече от останалите мъже. Това е като да харесваш ревютата на „Victoria’s secret“ и да не си падаш по моделите им.

9. Имала си връзка с чуждестранен футболист. Има ли разлика в отношението към жените на българските мъже и на чужденците?

Да, имала съм връзка с чуждестранен футболист, но не мога да определя, дали има разлика, защото всеки мъж има различен подход към жените. Като цяло мъжете в този бранш имат една идея повече самочувствие от останалите, заради многото привърженици, които имат. Но слава богу това не се отразява на личните им отношения, защото ако един мъж не се държи добре няма, как да е с мен, независимо с какво се занимава.

 9. До къде стигат мечтите ти?

Имам много мечти, които следвам, повечето от тях съм ги постигнала и си поставям нови цели. Радвам се, че правя това, което ми харесва всеки ден.

 10. Има един въпрос, който касае всички хора. Какво искат жените ?

Реално погледнато жените искат съвсем малко – внимание, любов и подкрепа. С всичко останало могат да се справят сами.

11. Пожелай нещо на нашите читатели?

Искам да пожелая на всички да са здрави, позитивни и да не спират да вярват в мечтите си, защото рано или късно получаваме това, което искаме.

 

Етикети:

За автора

Списание VIP