Ким Кардашян, интимно за GQ

33-годишната съпруга на Кание Уест се съблече чисто гола пред обектива

06.09.2014

Сега разбираме, защо от британското издание GQ обявиха Ким Кардашян за „жена на годината.“

Представяме ви очарователната Ким Кардашян, интимно за британското издание GQ

33-годишната съпруга на Кание Уест се съблече чисто гола пред обектива на фотографа Том Мунро, за да покаже завидни (или пък не) части на тялото си. За своето издание „Мъж на годината“, специално за силния пол, редакторите избраха пищната блондинка, която лежи чисто гола върху сатенени чаршафи.

Вижте още: Жена плати хиляди, за да изглежда като идолката си

Ким Кардашян, интимно за GQ

Интимно с Ким Кардашян

Дали Кание Уест е един щастлив човек, разберете от следващите фотоси.

Говорейки за основната тема на броя, а именно сексът, Кардашян не се срами да признае колко страхотен е сексуалният им живот и как не си спестяват и най-малкото удоволствие.

 „Със съпруга ми имаме невероятен сексуален живот“, споделя риалити звездата.

Списанието съотнесе тази фотосесия със секс записа на риалити звездата през 2007. Заедно с тогавашния си приятел Ray J, разгорещиха публиката до полуда. Относно въпроса на GQ дали ще последва още едно видео с половинката, Ким отговаря така:

„Що се отнася до секс касета… дали имам такава или не, не смятам да се появява наяве и не искам да е нещо публично, а точно обратното, да остане между нас“.

Тя добави: „не искам да направя същата грешка два пъти.“

Риалити звезда с интимна фотосесия за GQ

Ким с гола фотосесия за GQ

Попитаха Кардашян, какво е чувството да си толкова известен, че дори и президентът на САЩ да те обсъжда, а тя отговори следното:

„Не смятам, че е много подходящо Барак Обама да обсъжда поп културата с епитетите, които използва, като „Jacka*“, но пък от друга страна е готино, че цялото семейство Обама знаят кои сме с Кание и гледат нашето шоу.“

Що се отнася до слуха за името на 14-месечното им бебе Норт, тя споделя: „Бяхме на обяд с Кание и в следващия момент се появи Фарел, който ни попита дали наистина ще я кръстим Норт (от англ. – север), след което каза, че това е възможно най-готиното име за нашето бебе“.

Въпреки, че тя е една от най-големите звезди в социалните мрежи, Кардашян споделя пред своите читатели, че когато е у дома всякакъв вид електроника бива изключена.

„Когато сме у дома, всички телефони са поставени далеч. Не само компютрите, но и телефоните. Светът може да бъде диво място. Наистина се плаша за дъщеря ми… „

Кардашян също коментира слуха за сватбата им, в който се твърдеше, че специално за гостите е докарана златна тоалетна.

„Няма такова нещо, но специално за всеки един гост бе изгравирано името на масата за хранене, по такъв начин, че да се почувстват специални. Те са оставили отпечатък в сърцата ни, именно затова сме им признати и искахме да направим нещо специално за тях“.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.