В окото на бурята през август

Влезте в центъра на бурята, която опустошава щата Оклахома

26.07.2014

Филмът „В окото на бурята“ (Into the Storm) разказва една зловеща история на група от хора, които се озовават точно на пътя на огромно торнадо, което се е насочило унищожително към щата Оклахома. Филмът е заснет в стил, като на „Чудовищно“ и „Проклятието на Блеър“.

По-голямата част от сцените на опустошителното торнадо в Оклахома са заснети с телефонни камери и преносими видеорекордери.

Историята на един баща, който трябва да спаси сина си точно в окото на бурята

Сюжетът на филма се фокусира около мъж на име Гари Морис (Армитидж), който скоро е загубил жена си. Той открива, че сина му и няколко негови приятелчета от училище са изчезнали точно в радиуса на торнадото. Гари сформира професионален екип от преследвачи и тръгват точно към пострадалия район с надеждата да открие сина си жив и да успее да го спаси, преди да се появи ново, още по-голямо и опасно торнадо.

Премиерата на трилъра в България е на 15.08.2014.

Сценаристи са Саймън Буфой и Джон Суетнам, а в главните роли участват: Сара Уейн Келис, Арлен Ескарпета, Мат Уолш, Ричард Армитаж, Джереми Съмптер, Нейтън Крес, Скот Лорънс, Кайл Дейвис и други. Продуцент на „ В окото на бурята “ е Тод Гарнър.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването