Интервю с DJ Stancho

Здравей, Станчо. Персона като теб няма нужда от представяне, защото всички знаем кой бе основателят на Снайпер, както и най-успешният хип-хоп ди джей у нас. Благодарим ти, че отдели от свободното си време, за да отговориш на няколко въпроса, специално за читателите на списание “VIP”.

stan4o

1. Как, според теб, се измени хип-хоп културата през годините? Лично аз мисля, както споделих и в една от статиите си, че хип-хопът в последното десетилетие, се комерсиализира прекалено много и то, в недобър аспект. Какво е мнението ти по въпроса?

 Хип-хоп културата в световен мащаб претърпя своите метаморфози.

Младото поколение израстна във века на комуникациите, a интернет е основен фактор за развитието на модерния хип-хоп. Позволи ми да не се съглася с твоето мнение, а именно – комерсиализацията на хип-хопа, е неизбежна. Това е в основата на мисленето на всеки един, който създава продукт и търси пазари за него…, така че спокойно, хип-хопът е жив в пълната му форма, още по-мощен и мащабен от всякога.

2. Напред или назад върви българската рап сцена? Има различни мнения по въпроса. Какво мислиш ти?

Точно в този момент, има ужасен интерес към хип-хоп изпълнители в България. Това го показват с работата си артисти, като BigSha, 100 KIlla, Slim, Bobo, Spens, Upsurt, DjPekoe, DJ RayBon, DonEddy, Skiller, Hlapeto, Lexus, Dim4o FO, AlexP, Dee, Sarafa, Rudi Duli и Kokushev, Anggel Moisey, Lora Karadjova,…..!!!

 3. Сподели ни, какви са новите проекти на Снайпер Риюниън. Хиляди младежи израстнаха с музиката Ви. Готви ли се офанзива от проекти, както преди години? В каква насока?

В момента, здраво работим върху саунда на новия продукт на Slim, който ще включва звук от UK, US, UE, UCosmos!!! Ще бъде изцяло насочен към Live Performance!!!

Обикаляйки BG клубовете, се срещам с искрената любов на феновете на Sniper Records, на които благодаря за това, че носят в сърцата си  SniperRecords !!! Обичам ги!