iPhone 5S с реклама “Dreams”

Мощна кампания за множеството приложения на телефона

05.08.2014

Apple продължават с мощна кампания за iPhone 5S с ново заглавие “Мечта” (​​”Dreams”). От компанията разкриха в събота “Dreams”, най-новото в текущата си серия от телевизионни реклами, като хвалят гъвкавостта на iPhone 5s, с широк спектър от приложения и аксесоари, съвместими с мобилния телефон, който всеки един трябва да притежава.

iPhone 5S с реклама “Dreams”, показваща множеството приложения на телефона

Рекламните кампании на Apple се превърнаха в обичай, поредната от който е Dreams”. Кратък рекламен клип, който да фокусира вниманието на зрителите върху широкия спектър от начини, по които хората използват iPhone, а не самото устройство.

Клипът започва с двама студенти, които използват специална метеорологична програма, за да уловят данни за времето, след което ги записват на своя MacBook Air. В друг кадър виждаме момиче, което използва System Lens 4-в-1 и приложението за вградената камера като лупа, докато изработва бижу.

Вижте още: “BEAUTY MIRROR” – едно по-различно селфи

Други сцени изобразяват местната противопожарна служба, в отговор на спешно повикване с Deck Response.

iPhone 5S с нова невероятна реклама

iPhone 5S приложението Deck Response

Лекар използва iTranslate Voice, като иска разрешение на майката, за да провери пулса на детето й.

Ветеринарен лекар преглежда кон с приложението AliveECG.

iPhone 5Sсъс страхотна реклама

iPhone 5S приложението AliveECG

Пилот използва навигацията ForeFlight Mobile.

Учени анализират състава на водата на река с дистанционно SAM-1.

“Dreams” е на четвърто място в кампанията насочена към специални приложения, която започна през април, след клиповете “Мощен”, “Сила” и “Родители”. Всички рекламни кампании насочват вниманието към полезността на тези приложения, в комбинация с iPhone,  като мощно устройство, което всеки един човек трябва да притежава, за улесняване на бита си.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.