Iron Man 3

По филмовите екрани плъзна третата част на „ Iron Man 3 “. След като минаха  5 години от първият зашеметяващ филм от трилогията, Робърт Дауни Джуниър отново сложи „маската“.

Заснемането на лентата е в ръцете на  Шени Блек, който е и заел ролята на сценарист.

За някои ще бъде голямо учудване, че в „ Iron Man 3 “ има по-малкото екшън сцени от обикновено, но пък за сметка на това филмът се гледа с любопитство и очакване. Филмът не цели да Ви впечатлива с нещо свръх оригинално, а с модерна визия и свежи лафове.

Iron Man 3

Този път Тони Старк има задачата да се справя с нов враг от Изтока. Изненадата за това от кого наистина трябва да се пази е преплетена с малко политически страсти и това дали наистина Изтока е виновник номер едно за неспиращите атаки срещу Сащ.

Историята разказва и за силата на медиите, които могата да бъдат невероятни манипулатори. Така Тони Старк изпада в размисъл, дали личността е по-важна от маската или бронята спасява човека. За финал е загатнато опустошението на дом на Тони Старк, но както винаги на помощ се притича някой. Този някой е малко хлапе, което помага на Железният човек.

Автор: Десислава Черкезова

http://youtu.be/g0woql7Aj3Y