Професия „компаньонка“

Скандалната историята на една 85 годишна дама

04.06.2014

В любовта няма граници. Теза, която е доказана и ще продължи да се доказва. Няма значение на колко години си, за да работиш това, което най-много ти харесва и влече с истинска страст, а днешната история ще докаже това мое, а и не само твърдение.

Днес ще ви запознаем с уникалната история на една 85 годишна жена и нейната професия – компаньонка. Запознайте се с най-старата проститутка в Англия – Шийла Вожел, която доказва, че в любовта и фетишите няма ограничения.

За професия „компаньонка“ годините не са граница…

Шийла е на 85 години, но това не я спира да носи къса поличка, копринени секси чорапи и обувки на ток. Тя е от онези жени, които нямат ограничения и копнеят за мъжките ласки. Тарифата на тази мацка, изживяваща втора младост, е само 250 паунда на час.

След като мъжът й умира през 2004 година, Шийла се чувства самотна, а желанието и за секс надделява и тя се завръща в розовата индустрия. Превръща в най-старата проститутка на острова, а желанието й да усеща мъжките ласки няма никога да спре, споделя тя. Шийла доказва, че дори на 85 годишна възраст секса помага и те кара да се чувстваш по-добре.

Всеки нормален човек би я упрекнал, че се занимава с такава „скандална“ работа на 85 годишна възраст, но самотата и цената, която тя плаща не са малки, защото възрастната жена губи семейството си, което я изоставя и обявява за напълно ненормална. Може и така да е, но клиентите й споделят, че винаги намират нещо уникално и специално в нея и това, което прави е истинско „геройство“. Освен сексуални услуги, Шийла може да предложи на своите клиенти и интимна компания, когато са самотни. Освен в секса, тя е доста добра и в правенето на компания.

Шийла е от онези жени, които пишат история, макар и в малко по-различен бранш…

Скандалната историята на една 85 годишна дама

Шийла работи любимата си работа, дори на 85 годишна възраст…

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването