Време е за избор на дамски чехли

Какво ще е модерно това лято?

15.02.2018

Гледайки студа и снега навън, най-вероятно вече си мечтаете за лятото, морето и как ще се излежавате на плажа под жаркото слънце. Но за съжаление, няма как да се пренесете в бъдещето и вече да сте на морето. Но има нещо, което може да направите преди летния сезон и то е да се снабдите с нови дамски чехли. Логично е през лятото дамите да предпочитат чехлите и сандалите, но за морето са по-подходящи чехлите.

Избор на дамски чехли – какво ще е модерно това лято?

Сигурно вече, сте забелязали, че онлайн магазините за дамски сандали и чехли вече са на път да пуснат своите промоции и продукти. И в това няма нищо лошо, даже ви и улеснява.  Купувате си сега желания чифт дамски чехли и когато дойде лятото вие сте със стилна визия.

Време е за избор на дамски чехли

Roberto Venutti

Но преди да започнете да носите новите си чехли, трябва да направите някои неща. Не е хубаво изведнъж да преминете от високите ботуши към ниските чехли или сандали. Кракът ви до този момент не е свикнал да бъде на открито и твърде вероятно е да си навлечете доста проблеми, да не говорим за ранички и други подобни неприятни неща. Хубаво е, преди да преминете към дамските чехли, да поносите някакви балеринки, маратонки или нещо равно. Това е с цел кракът ви да свикне на откриването на външната среда, а и с равната подметка, за да нямате неприятни последствия от рязката смяна.

Скорошни проучвания показват, че дамските джапанки и чехли, тип прашка, не са особено полезни за краката ви. Ако сте фен на такива, то се опитайте да ги носите само на морето или на басейн и никъде другаде. Този тип дамски чехли предразполага към раздразване на кожата и съответно към ранички, които могат много лесно да се инфектират, като се има предвид, че лятото дамите ходят боси.

За да избегнете неприятните мехури, които се получават при новите обувки, особено при дамските чехли и сандали, то е хубаво да ги поносите вкъщи известно време с чорапи. По този начин те се разширят и когато дойде лятото можете спокойно да стартирате лятната си визия. Друг вариант за избягване на подобни проблеми е да си намажете петите с крем, преди да си обуете чехлите или сандалите. Така ще си спестите много болка и ще се радвате на ходенето с тях.

Етикети:

За автора

Списание VIP