Изключителните изобретения на 2014

С какво ще ни помогнат те в ежедневието?

10.01.2014

Новата година идва с нови джаджи за консуматорите. Вижте с какво ще ни изненада 2014 от към технологична гледна точка и ще влязат ли в употреба тези странни изобретения.

С какво ще ни помогнат те в ежедневието, вижте изключителните изобретения на 2014 тук:

1. Фуудини – 3-D устройство за перфектна вечеря – никога повече няма да се тревожите, че Ви очакват изненадващи гости. С това 3-D устройство ще принтирате перфектната вечеря за Вас и вашето семейство с помощта на едно копче.

Фуудини е едно от изключителните изобретения на 2014

3-D устройство за перфектна вечер

2. Умни накитници – смарт или по-точно умните накитници ще бъдат голям хит през 2014. Моделът на Archos е един от водещите на пазара. Ако си търсите ново устройство, което да брои вместо Вас, то значи това е най-новата придобивка, която трябва да имате.

Умните накитници са сред изключителните изобретения на 2014

Умните накетници на Archos

3. Смарт осветление – забравете за 60 и 100 ватовите крушки. Всичко това остава в миналото. Новите LED крушки обещават на Вашето зрение по-силна светлина, за сметка на по-евтина енергия. Смарт осветлението няма да Ви дразни, докато се опитвате да заспите и ще намали сметките Ви за ток драстично.

Смарт осветлението е сред изключителните изобретения на 2014

По-силна светлина, за сметка на по-евтина енергия благодарение на Smart лампите

4. Apple подготвя 12.9-инчов айпад – ако айпадът Ви се струва прекалено малък, скоро ще имате възможността да го смените с нова по-голяма и подобрена версия.

Apple iPad е сред изключителните изобретения на 2014

От Apple подготвят нова по-голяма и подобрена версия на iPad

5. Роботите на 21 век – в областта на роботиката се извършват страшно много експерименти, които в скоро време ще доведат до създаването на перфектния робот. Американското законодателство обаче възпира тези опити и вдига бариери за навлизане на тези нови технологии. (Снимка малко по-нагоре)

Вижте още: Пет изобретения, разтърсили света из основи

6. Очен контрол върху игрите – ако все още не сте разбрали игрите включващи действия с ръце, вече са демоде. Тази година, ще станете свидетел на истинска революция в игрите. Компанията Tobii разработва устройство, което позволява на играчите да контролират всяко едно действие в играта, с помощта на очите Ви.

Моушън контролерите са сред изключителните изобретения на 2014

Контролирайте всяко едно действие в игрите, с помощта на очите Ви

7. Литиево-йонните батерии на Тесла – с тях, компаниите и домакинствата ще намалят драстично сметките си. Използването на соларна енергия е хитът на пазара и е природосъобразен начин на живот.

Тесла създаде някои от изключителните изобретения на 2014

Автомобилите на Tesla използват соларна енергия

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.