Изобретение превръща водата във вино

Процедурата отнема само за 3 дни!

10.03.2014

Нова машина може да превърне водата във вино, само за 3 дни. Това става с помощта на няколко съставки, които се добавят в течността. Чудотворната машина сътворява това любимо на мнозина питие само за три дни и то с добро качество, сравнено с вина, които струват по около 20 долара в Америка. Ферментационната клетка в машината превръща водата, гроздовия концентрат, маята и довършителния прах във вино. Камерата използва набор от електрически датчици, бойлери и помпи за осигуряване на контролирана среда за първичната и, ако е необходимо, вторична обработка на ферментацията.

Чудотворна машина превръща водата във вино само за три дни!

Съпътстващо приложение, свързано с чудотворната машина чрез Bluetooth, следи за напредъка на виното.

Иновация превръща водата във вино само за 3 дни

Как работи чудотворната машина за вино?

Приложението може да се използва, за да изберете перфектното вино за вашия вкус, което също така и Ви подсказва съставки, които са необходими и трябва да закупите, за да стане виното по Ваш избор.

Вижте още: Направете си кафе с телефона

Приложението също така ще Ви насочи, кога може да добавите пликчето с довършителния прах, който съдържа дъб и други вкусове, които ще позволят на вашето вино да бъде с такъв вкус, какъвто е трябвало да бъде, след като е оставено на стареене в продължение на няколко месеца до една година.

Измислиха изобретение, което превръща водата във вино за три дни

Може да превърнем водата във вино благодарение на иновативно откритие

Също така, 24 часа по-късно, приложението ще ви уведоми чрез сигнал, което ви позволява да знаете, че вашето вино е готово за пиене.

Машината, която струва 500 долара, е разработен от вино експертът Кевин Бойър, който основава винарната Boyanci в долината Напа и британският предприемач Филип Джеймс, който живее в Ню Йорк.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.