Използвайте селфи стика продуктивно!

Ето как

04.10.2015

Манията със селфитата тотално обхвана света, това е ясно. И няма как и пазара да не остане повлиян, все пак клиентското търсене трябва да се задоволява. Вече сме виждали какви ли не креативни джаджи, с чиято помощ да си направим селфи – стик, лъжица за селфи, обувки за селфи и други подобни.

Тези атрибути са се превърнали в такава голяма част от нашата култура, че се считат за едни от най-необходимите аксесоари за смарт телефони.

Знаем добре как се използва селфи стикът за снимки, но знаете ли колко други „полезни“ приложения има? Останете на страницата за да разберете.

Използвайте селфи стика продуктивно – ето как

  1. Президентите ги използват

Докато Барак Обама е на посещение в Аляска, за да говори за проблемите от изменението на климата, най-горещите дискусии не са били за самото изменение на климата. Вместо това, топ тема е президентската употреба на селфи стик за да си прави снимки в Аляска. Социалните медийни сайтове Twitter и Instagram взривиха нета със снимки и коментари за Обама и неговата селфи пръчка.

  1. Селфи стиковете са модни аксесоари

Selfie култура достигна нови висоти и стикът се превръща в моден аксесоар, който трябва да имате. Не може да се разходите по улицата без да видите поне един селфи стик да се показва от някъде. Това е  – модата се променя, както се променят и нравите на хората.

  1. Могат да се ползват за самозащита

Най-рационалната употреба на селфи стика е за самоотбрана. Тъкмо си правите супер селфи и някой тръгва да ви дърпа чантата, какво правите? Обръщате стика и почвате да налагате крадеца, а междувременно снимате, за да имате доказателства. Шеегата настрана разбира се, но не е лоша идея, като цяло. Alynah Patel, CEO на Selfie Stick Gear, казва: „Използвайте селфи стиковете по предназначение“.

Използвайте селфи стика продуктивно!

cosmouk

  1. Може да храните с тях животни от разстояние

Ако използвате въображението си, бихте могли да си взаимодействате с всички горски създания следващия път, когато сте на къмпинг. Просто се уверете, че носите selfie стика си и торба с орехи.

  1. Приложими са, като система за домашна сигурност

Ако нямате достатъчно финанси за надеждна система за сигурност на дома, смартфон и селфи стик ще ви свършат добра работа. Залепете или закрепете селфи стика на стратегическо място в дома и наблюдавайте за нежелани натрапници.

Това бяха някои шантави, но и полезни идеи от нас. Споделете и вие, как използвате селфи стика си, само за снимки или му намирате и други приложения?

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.