Изпълнителят JJ за новия си хит и първия си албум

20.06.2014

След супер успешния си хит „По-добре, че разбрах”, артистът JJ направи и своя нов трак – “Цяла Нощ”.

Зад този псевдоним е талантът на певец, преподавател и композитор. Георги Симеонов, който се занимава с музика от детe и беше част от групата 032. А освен това е работил, по новите албуми на Хилда Казасян и Цветелина Янева. Сега Жоро, известен като JJ, записва първия си самостоятелен албум.

Изпълнителят JJ за новия си хит и първия си албум

Здравей JJ! Ние от Списание VIP сме изключително щастливи, че ще можем да си поговорим за новата ти солова песен.

– Здравейте! И на мен ми е приятно с Вас! 🙂

Имаш чисто нов трак, казва се “Цяла Нощ”. Той звучи много зарибяващо и модерно и е заедно с готиния Лео. Разкажи ни повече за парчето? Как решихте да го запишете? На кого са текстът и музиката?

– Много съм щастлив, че мога да ви представя ‘Цяла нощ’. Това е един проект, който подготвям от няколко месеца. Получи се супер. Когато написах тази песен остана една част, в която исках да се включи рапър. Поканих Лео и след като чу демото веднага прие. Той е супер позитивен, готин човек, който много интересно рапира на български, защото има италиански акцент. Аранжиментът е на Боян Христов, с който работя по дебютния си албум. Текста написах заедно с Боян. ‘Цяла нощ’ е с изцяло R&B звучене и е много танцувална.

А сега ни кажи нещо повече и за видео клипът към него? Кой го засне? На кого искаш да благодариш за супер яката му визия?

– Момичетата от балет ‘Нова’ нагорещиха клуб ‘Маскара’, който избрахме за снимачна площадка на видеото. Те са страхотни и не беше трудно да влязат в ролята на изкусителки за цяла нощ. 🙂 Видео лентата заснехме под режисурата на Николай Нанков и целия му екип, за което съм му много благодарен.

Изпълнителят JJ музика интервю

Какви са бъдещите ти планове?

– Работя по дебютния си албум и съм се концентрирал върху това. Имам много дема, от които все още избирам кои точно да влязат в албума.

Изненадай ни, като ни споделиш нещо ново, което ни готвиш. Защото ние от Списание VIP, заедно с нашите любопитни млади читатели страшно много обичаме приятните изненади!

– Представих дуетната ми песен със Сантра на първия концерт от турнето The Voice of Summer Tour 2014. Заглавието и е “Шанс ти давам” и скоро ще я разпространим и в радио ефира. Очаквайте и видео.

Благодарим ти Георги! Желаем ти едно, позитивно, слънчево и много синьо лято. Пълно само с безкрай хубави моменти и още много готина музика! И нека по цели нощи, да не спират партитата, заедно с любимите ни хора!!! 

Пожелай и ти нещо на феновете и читателите ни.

Пожелавам на читатели ви да имат супер яко лято. Да си починат добре и да се забавляват по ця-я-яла нощ! :)))))

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.