Изрусяването отново на мода?

24.04.2014

Изрусяването отново на мода? Изрусяването не е нова мода сред прическите, но не можем да не отбележим, че все повече и повече звезди от световна величина прибягват до светлите тонове тази пролет.

Миналогодишното омбре в краищата се превърна в “коренна” промяна за много певици и актриси. Вижте кои от тях ни направиха най-голямо впечатление.

Изрусяването – отново на мода сред звездите

Бионсе

Любимата на всички, мисис Картър обича разнообразието и не се задържа дълго на една вълна. Русото определено и отива и това е безспорен факт.

Изрусяването отново на мода?

Сиара

Медените тонове в косата й, определено придават по-свеж вид на лицето. Изрусяването отново на мода сред холивудските супер звезди

Джоан Смолс

Топ моделът известна, освен с перфектното си тяло, но и с участието си в клиповете на Бионсе експериментира с перхидрола и може би не е най-успешната трансформация, но и в двете визии изглежда приемливо.

Джоан Смолс се изруси

Риана

Модният хамелеон, Рири, не се задържа дълго с една прическа. Стилът и претърпява постоянни метаморфози, както и в гардероба, така и в прическата. Барбадоската красавица отново залага на нежните руси тонове. Да видим до кога.

Риана отново руса

Ванеса Хъдженс

Звездата от училищен мюзикъл претърпя множество трансформации, докато най-накрая не стигна най-успешната от всички. Актрисата е заложила на тъмните руси тонове в корените й и нежно омбре в краищата, със сигурност тази комбинация е по-привлекателна, както за мъжката, така и за дамската част от нейните фенове.

Изрусяването отново на мода?

Николета Лозанова

Провокативната водеща ни изненадва всеки месец с нова визия, коя от коя по-сексапилна и по-провокативна. Не е лъжа, че в България, хиляди момичета копират стила й. Разбира се тя бе една от първите звезди в родния край, които през февруари месец заложиха на светлите руси тонове. Сега, съпругата на футболиста, Валери Божинов, отново е сменила цвета на косата си, но няма какво да се лъжем, всеки един нюанс й отива.

Николета Лозанова отново руса

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.