Джак Никълсън се пенсионира

05.09.2013

Джак Никълсън се пенсионира

Звездата от филмите “Сиянието”, “Китайски квартал”, “Колкото толкова”, не е взимал участие в филми от 2010г.

Холивуд е потресен от доклад, в който се казва, че легендата на киното, Джак Никълсън напуска шоу-бизнеса.

Сайтът за клюки Radar Online, докладва, че проблеми с паметта са накарали 76-годишния “Батман” да се пенсионира. По-късно тази новина бе оспорвана от няколко други източника.

Има една проста причина за решението, което е взел и това е загуба на паметта. Честно казано, на 76г., Джак има проблеми със запомнянетo и вече му е трудно да навакса с репликите, които се изискват от него. Неговата памет не е това, което беше” – споделя източник от Radar.

Джак Никълсън се пенсионира

Името на актьора бързо се превръща в тенденциозна тема в Twitter, като феновете са паникьосани и не могат да приемат пенсионирането му. Часове по-късно, обаче, отделен източник каза за NBC News , че докладите за загубата на актьор като Никълсън са силно преувеличени.

 

 

 

 

 

Джак Никълсън се пенсионира

Никълсън бе достатъчно остър, за да представи “Най-добрата лента” на Оскарите в Академията , тази година през февруари. Там той изглеждаше в перфектна форма за възрастта си и със сигурност годините не му личат. Роденият в Ню Йорк, Никълсън, подписа много филми с чаровната си усмивка и сме го видели в близо 70 филма от пробива му в киното през 1960г., досега. Главната му и първа роля бе в филма ” Малко магазинче на ужасите”, последвана с участията му през 1974 в “Чайнатаун”, 1975г в “Полет над кукувиче гнездо”, 1980г. в “Сиянието” и през 1997 в “Колкото, толкова”.

 

 

 

Джак Никълсън се пенсионира

Дори и трикратният носител на Оскар да не се е пенсионирал официално, то със сигурност е минало известно време откакто феновете са го виждали на големия екран.

Последните му два филма бяха през 2007- “Ритни камбаната с финес” и 2010 – “Как да разбера”.

Представител на актьора не е отговорил на искането за коментар. Какво да очакваме от голямата кино звезда ще разберем впоследствие.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.