Jaguar Land Rover SVO

Пряка атака срещу AMG, RS и M Power

15.06.2015

От Jaguar или по-точно от подразделението Land Rover Special Vehicle Operations, съобщиха, че в близкото бъдеще планират да атакуват пряко конкуренцията на AMG, RS и M Power с нови супер луксозни спортни автомобили.

Jaguar Land Rover SVO ще атакува позициите на AMG, RS и M Power

Много от нас се чудят как точно това ще стане факт, тъй като знаем бруталните машини на немците, но от SVO определено имат с какво да се похвалят. Напомняме ви, че подразделението създаде уникален Range Rover Sport SVR, който се явява сериозна конкуренция на BMW X5 M, а да не забравяме и за Jaguar F-Type Project 7 и суперлуксозният Range Rover SVAutobiography.

Jaguar Land Rover SVO става конкуренция на немските спортни автомобили

Jaguar F-Type Project 7

От SVO имат ясна стратегия за реализация на проектите си, като увеличат работата и разширят гамата от суперлуксозни спортни автомобили, които предлагат. Точно както правят немските им конкуренти. Също така в плановете на SVO се предвижда се използват инициалите на SVR като отделна марка, като се очаква това да се случи най-късно до появата на Jaguar F-Type Project 7.

Вижте още: Mercedes GT 4 – комбинация от CLS и E63

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването