Джанет Джаксън е “Ultimate Icon”

От BET наградите за 2015-та година

03.07.2015

Джанет Джаксън е “Ultimate Icon” от BET наградите за 2015-та година

Ако имаше едно нещо, за което да се зарадваме на тазгодишните BET Awards, това е танцът трибют за Джанет Джаксън. И въпреки че се наложи да се изчака до края на шоуто, в неделя вечерта на (28 юни), за да го видят зрителите, то изпълнението е доста добро и си струваше чакането.

По време на “Pleasure Principle”, ар енд би певицата Тинаше, загря публиката с горещото си изпълнение на стола. Младата певица изглежда наистина, като г-жа Джексън – от гардероба, до всяка нейна стъпка. Докато на сцената нямаше никакви огледала наоколо, както имаше в оригиналното видео, с младата си енергия, тя ни върна към онова време, когато танцувахме в нашите стаи на мелодиите на Джанет.

Вижте още: Рудиментал – “We The Generation”

Джейсън Деруло изпълни  “All for You,” хита на Джанет от 2001 г.. Но той се придържаше, към стъпките от “Talk Dirty”, певецът се подписа със своя собствен  Derulo “нюх”.

Ако имаше някой, който трябваше да направи скандална хореографията на “If”, беше ясно, че то Сиара е перфектният избор! Известна със собствените си, безупречни танцови умения, тя въплъщава “Velvet Rope” ерата на Джанет, с голямата си къдрава коса и безсрамна дързост. Но Сиара направи изпълнението на друго ниво, когато звездата бързо се промени за хита  “Rhythm Nation”, който изпълни просто перфектно.

Джанет Джексън е "Ultimate Icon"

Снимка: popcrush.com

По време на предварителното шоуто за наградите BET, Сиара изрази как се чувства по време на това изпълнение.

“Толкова съм развълнувана”, заяви на червения килим Сиара. “Не можех да спя. Събуждах се в съня си. Всичко, което имам да кажа е, че това са много танци. Искам да кажа, че някои от най-готините танцови моменти на Джанет се случват тази вечер и за мен наистина е чест да бъда част от тях”.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.