Джейсън Деруло – винаги с усмивка

03.04.2015

25-годишната звезда преживя инцидент през 2012 г., който приключи със счупен прешлен на врата, което го принуди да отмени концерт.

Джейсън Деруло – винаги с усмивка, независимо от ситуацията

По време на възстановяването си, той става много близък с певицата Джордин Спаркс, която също е на 25, и от тогава си бяха доста близки. Всички мислеха, че това бе началото на една сериозна ангажираност и изненадата, че се разделят, в края на миналата година беше голяма.

“Аз се забавлявам много. Не очаквам да се задомя веднага или скоро… Наистина се чувствам супер”, казва той с усмивка за списание “People”.

Джейсън Деруло - винаги с усмивка

“Сега имам шанса наистина да науча повече неща за себе си и това, което ми харесва и това, което съм аз. Защото понякога попадаме в един кръг и се въртим в него и не виждаме какво има отвъд. Трябваше да науча какво друго предлага света и какви са другите момичета”.

Джейсън вижда музиката, като спасение и със сигурност феновете ще му простят, че може би предстоящия му албум ще бъде пълен със сърцераздирателни песни. Въпреки това той настоява, че е продължил и ще се фокусира върху правене на оптимистични песни.

“Аз живея. Няма да остана негативен”, уверява феновете си Джейсън . “Мина почти година, а аз все още записвам нови песни. Би било странно за мен да заседна в една връзка, която е била само в рамките на два месеца. Така че сега съм се концентрирал върху този албум – една глътка свеж въздух”.

Въпреки това, Джейсън назова раздялата си с Джордин , като “голяма работа” и признава, че заедно са преминали през много неща – и хубави и лоши.

Вижте още: Риана с нов албум за душата

Независимо от драмите, които тресат съзнанието на младия изпълнител, романтичните му песни си остават хитове сред феновете, а и не само.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.