Жена плати хиляди, за да изглежда като идолката си

Британката е похарчила цяло състояние, за да изглежда като Ким Кардашян

17.07.2014

Британка плати цяло състояние, за да изглежда като идолката си

Британката, Клеър Лесън е похарчила цяло състояние, за да изглежда като идолката си, Ким Кардашян, след като е била тормозена в училище.

Ким Кардашян е известна не само със съпруга си Канйе Уест, но и със своя стил и вкус към блясъка. Лесън, която се появява в британско риалити шоу, споделя възхищението си към Ким и това колко я адмирира.

24-годишната Клеър е похарчила над 30 000 долара в екстеншъни за коса, гръдни импланти, спрейове за тен, дрехи и какво ли още не в стремежа си да се доближи до своята „двойничка“.

Жена плати хиляди, за да бъде Ким Кардашян

Клеър Лесън е похарчила цяло състояние, за да изглежда като Ким Кардашян

„Всеки ден беше, като ад. Наричаха ме най-грозното нещо съществувало някога ми казваха, че трябва да се самоубия. Когато напуснах училище, приятелите ми споделиха, че имам прилика с Ким Кардашян, която бях виждала от риалити шоуто й. От тогава до сега тя е моят идол в живота и осъзнах, че искам да съм като нея. Когато получих вида на Ким Кардашян се почувствах, като най-силната жена на света. Никой не може да ме спре и се чувствам сякаш мога да направя нещо с живота си. Чувствам се като уверена жена.“

За своята пластична промяна, Клеър не е разчитала на някой богат спонсор, а точно обратното използвала е всичките си кредитни карти и в момента е задлъжняла с 10 000 долара.

Клеър Лесън е похарчила цяло състояние, за да изглежда като идолката си

Клеър Лесън и приликите й с Ким Кардашян

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.