С какво е по-различна жената на шефа?

26.03.2013

Внимание, а ако вие сте жената на шефа? Няма ли да ви хареса? Как си се представяте? Не мога да не бъда пристрастна, по отношение на тази тема. Доста време осмислях, какво мога да напиша за тази доста интересна жена, с какво е по-различна, как си я представям, но се оказа, че задачата ми може би не е толкова трудна. Питате се защо? Все пак жената не е лесна за разбиране и за да не се затормозявам реших, че най-добрият вариант е насочване на вниманието си не към конкретна жена, а към моя шеф. Много по-лесно беше да наблюдавам него и да разгадая, коя е най-подходящата за него жена. Като цяло мъжете не са трудни същества за анализиране, особено ако това е поставената цел. Нормално е да се захласват по-стройни и добре оформени мадами, по възможност с перфектните мерки. Не мога да не кажа, че и шефът ми също изпитва уважение към тях, но няма как да го виня, въпрос на предпочитание. Но се запитах, това ли е най-важното: дългите крака, стегнатото дупе и голямата гръдна обиколка?

Каква трябва да бъде жената на шефа?

Не можех да допусна, че това е водещото за моя шеф. Изследването ми се насочи не само към външността на дамата, а и към сърцевината, отвъд обвивката. Нежността, любвеобилността, деликатността, неща които привличат вниманието на мъжете. Една жена умело може да борави с тях и същевременно да ги съчетае с чар, щипка първичност и малко необузданост. Да, така е, тя може да бъде такава, своеобразна комбинация от емоции и чувства. Тогава си помислих, че това е ключът към кутията, жената да е такава, каквато той я поиска. Но въпросите продължаваха да изникват, след като тя е покорна и примирена, къде отива нейната същност и свобода. Не вярвах, че шефа ми е „тиранин“, недаващ гласност на своята половинка. Е да не е „тиранин“, а напротив човек, който уважава и цени жената до себе си. Как го разбрах  ли? Просто е, един разговор ми изясни всичко. Жената на шефа не е нищо по-особено от останалите жени.

Вижте още: Провокирай го с устни – тайната на прехапването!

Тя притежава всички, качества необходими да се нарече на първо място ЖЕНА. Интелигентна, пряма, отстояваща позициите си, дори и малко досадна на моменти, същевременно с това излъчваща сексапил, женственост, непринуденост и онзи несравним пламък в очите. Това търси той в една жена, индивидуалността и уникалността, която тя носи в себе си. Надявам се всеки един мъж да го прави.

Гост Автор: Десислава Черкезова