Жената е причината за изневяра

Вижте защо...

18.06.2013

Защо смятаме, че е така? Вижте един кратък, измислен разказ за изневярата, в който всеки може да познае себе си.

Вижте защо жената е причината за изневяра?

Мракът отново пада в любимите дни за излизане. Няколко часа пред огледалото и няколко дни обмисляне на тоалет – обикновено подготовката ни, за да излезем да се забавляваме отнема толкова време. Поглед в огледалото – вече си влюбена, отново в себе си. Виждаш, че пак ще събереш погледите, без значение къде отиваш. След теб още дълго се усеща парфюмът ти. Излизаш с приятелки, по женски, защо се залъгваме – отивате на „лов“ за мъже. И за тях не е тайна, те също ловуват. Всички играем вечната игра. Защото е забавно.

„Ловуваш“ мъже, а искаш ли ги всъщност, търсиш ли си мъж?

Може и да го искаш. В повечето случаи само поддържаме интригата жива. „Ловуваме“, просто защото ни е скучно и искаме забавление.

А, ако искаш нещо сериозно?

Има и такива случаи. Не са мит. Вечерта си прекрасна. На следващия ден, когато се видите пак, и отново… Така няколко дни… месеци… Дори година?

„Ела да гледаме филм“ губи смисъла си на 3 часа пред огледалото. Отиваш с обикновени дрехи, без прическа, без грим… Казваш си „Ако наистина ме иска, няма да има нищо против“. Да, права си. Веднъж, два, три пъти. Но ти не спираш. Започваш да се превръщаш в съпруга – подреждаш му вещите, бъркаш му се в нещата, отнемаш му от личното пространство. Онова момиче от бара отдавна вече го няма. А бурният секс се е превърнал в перманентно главоболие.

Телефонът му все по-често звъни със странни имена – уж са мъже, но с по-тънки гласове. Започваш да прозираш изневярата във всяко действие.

Вижте още: Защо мъжете изневеряват?

Той отново е в бара. Вижда момиче, което се е постарало да изглежда добре. Тя привлича вниманието му…

Жената е причината за изневяра

Защо жените изневеряват?

Не, той не е “боклук” заради подобна постъпка. Той има право, дори те чака доста дълго.

А ти ще потъжиш, ще се самосъжаляваш, ще поплачеш… и ще ти мине. Една съботна вечер отново ще излезеш, прекарала 3 часа пред огледалото и няколко дни в мисли какво да облечеш. Този път внимавай повече от предния. Не забравяй, че жената трябва винаги да привлича вниманието на мъжа, дори това да е нейният, за да не поиска той дори да си помисли за друга!

Гост автор: Анелия Мъглева

Етикети:

За автора

Списание VIP