Дженифър Лопес представя нова песен

31.01.2014

Дженифър Лопес представя нова песен Дженифър Лопес е готова със новото си парче и видео към него. Съдията на Америкън айдъл освен, че пуска нова песен, е почти готова и с нов албум, който трябва да излезе пролетта на 2014.

По време на интервю с MTV, продуцентът и RedOne обясни, че всичко ще излезе съвсем скоро.

„Дженифър Лопес има нов сингъл и той ще бъде пуснат съвсем скоро на пазара. Заедно с това парче, следват и редица други колаборации, едни от които са с новите лица на лейбъла, София Дел Кармен и момиче на име Porcelain Black.“ (което в превод означава черен порцелан) „Изчаквам подходящия момент, в който да Ви представя звездите си, но не мисля, че това ще се случи тук и сега и веднага.“

Дженифър засне клипа към новия си сингъл, в Ню Йорк на 28 декември, който е режисиран от Стивън Гомилион и Денис Леуполд. Парчето, озаглавено „Same Girl“, ще бъде освободено в рамките на две седмици. Текстът е написан от Дженифър в сътрудничество с Крис Браун и Кори Рууни.

В новия си клип към песента „Same Girl“, латино дивата снима в любимия си роден квартал, Бронкс.

„Уморих се да Ви карам да видите, че аз съм си аз“ – това са част от лириките към парчето, с които мис Лопес иска да впечатли своите фенове. Разхождайки се по улиците на Бронкс и снимайки се със случайни хора тя споделя, че това е може би най-истинското нещо, което и се е случвало от много време насам и не е свързано с планирани и рутинни тренировки. В кадрите които Ви предоставяме става ясно, че те иска да остане вярна на себе си, стила си и феновете си с това, че е по-истинска от всякога.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.