Жените не искат секс всеки ден – Да, ама не!

И въпреки, че живеем в съвременен свят, все още съществуват много табута...

13.05.2012

В 21 век няма място за табута. В миналото е налагано на жените да са домакини, да се кротки, нямащи право на свободно изразяване на желанията си. Край на тези времена! В днешни дни, жените, преуспяват много повече от мъжете и са свободни да изразяват желанията си без задръжки. Момичета да развенчаем мита, че само мъжете искат секс всеки ден!

Жените не искат секс всеки ден ли? Пълни глупости!

Жените вече не само, че не се стесняват да споделят, че много им се иска, но вече могат и да го казват на глас – сексът всеки ден е хубаво нещо! Разбира се, че е така. Както мъжете, така и жените изпитват първични желания. Редовният секс е изключително полезен за една жена – физически и емоционално. Ако един мъж всеки ден изразява желанието си към своята половинка, кара я да се чувства желана, тя няма да му откаже нежност. Потискането на сексуалното желание води до депресия, отпадналост и озлобление. Редовните занимания в леглото не само повишават самочувствието на една жена, но подобряват й физическото здраве. Тонусът е на макс, кожата сияе, фигурата се извайва – какво по-хубаво от това! Сексът зарежда тялото с енергия, повдига настроението, а причината е в повишените нива на хормоните.

Вижте още: Сутрешен секс или голяма доза кафе?

И въпреки, че живеем в съвременен свят, все още съществуват много табута. Жените все още се стесняват да изразяват свободно сексуалните си пориви. Разбира се всичко трябва да е в границите на нормалното. Прекалено директните „нападения” могат да изплашат обекта на вашите фантазии. Използвайте вродените си женски качества, за да привлечете мъжкото внимание.

И не се стеснявайте да покажете най-доброто от себе си.

Етикети:

За автора

Списание VIP