Дженифър Лопес още търси първата си любов

Супер-секси звездата интимничи заедно с британския модел Дейвид Ганди

30.05.2014

Дженифър Лопес допълнително нажежава обстановката, заедно с черно-белия си нов видеоклип, за новия си сингъл – „First Love“

Супер-секси звездата в него, интимничи заедно с британския модел, Дейвид Ганди. Видеото е заснето месец по-рано навън, в пустинята, в Лос Анджелис и е режисирано от Anthony Mandler. 

J.Lo е попаднала точно във вихъра на пясъчна буря, но въпреки това, тя изглежда, все така зашеметяващо, докато заснемали вълнуващите, секси кадри. 

Дженифър Лопес с нов сингъл - First Love

Дженифър Лопес с нов сингъл..

 

„Той е толкова готино момче, и ние си прекарахме толкова добре заедно, по време на снимките“, хвали певицата, своята ко-звезда.

„Би трябвало да стои през цялото време, без дрехите си, но през повечето време, той прави точно обратното“.

Нейният десети албум „A.K.A.“, ще се появи на 17-ти юни, и ще включва звездното участие на – Iggy Azalea, Nas, Rick Ross, T.I., Pitbull и много още.

А сега вижте как прехвърчат любовни искри, в новия клип на Дженифър.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.