Женски маниери, които мъжете обожават

Нека ви покажем, че женствеността идва от вътре...

29.05.2013

Безспорно, външният вид и физическата красота привличат мъжете и ги карат да въздишат тежко. Не само те обаче, са фактор, оказващ влияние върху целия образ на женската същност. В допълнение с още женски трикове, комбинацията е зашеметяваща. Мъжете обожават неотразимия, премерен, елегантен, предизвикателен женски маниер.

Представяме ви 5 женски маниери, които подлудяват мъжете

Нека ви покажем, че женствеността идва от вътре чрез:

Походката – вървете изправени и със самочувствие, но в никакъв случай надменно и прекалено изкуствено. Мъжете харесват грациозната походка и лекотата, с която жената подчинява цялото си същество.

Гласът – не всички дами са природно надарени с меден глас, но мъжете не обичат гръмогласни или прекалено пискливи женски гласове. Всичко трябва да бъде премерено и съобразено със ситуацията. Бъдете мили, нежни, говорете предизвикателно и грабнете вниманието му.

Женски маниери, които мъжете обожават

Вървете изправени и със самочувствие

Смехът – дръжте се естествено и не преигравайте. Мъжете харесват искрения смях и то на място, а не гръмогласния и вулгарен. Дори и да не ви е смешно, не правете грешката просто да разтегнете устни, това отбиване на номера е неприятно.

Ароматът – ароматът е мощен афродизиак! Мъжете направо полудяват помирисвайки кожата ви. Подбирайте добре парфюмите си, според повода и сезона. Нека, когато Ви доближи и докосне, да бъде запленен!

Вижте още: Момичета си падат по-лоши момчета – защо ли?

Комуникацията – мъжете харесват жени, които знаят какво искат, винаги има какво да кажат и то е на точното място. Умението една жена умело да комуникира със силния пол е изкуство, което трябва да овладеете. Бъдете умерени и обрани, но същевременно, фокусирайте вниманието му изцяло към вас.

Гост автор: Десислава Черкезова

Етикети:

За автора

Списание VIP