Jessie J и Jamiroquai в България

Очертава се едно горещо лято и не само заради морето, коктейлите и нощните свалки, а поради факта, че две звезди от световна величина ще зарадват Българската публика с концертите си. Родното черноморие няма да е единствената гореща дестинация този сезон, защото купона ще се пренесе в столицата на 28 и 29 юни, когато ейсид фънк групата Jamiroquai и поп дивата Джеси Джей ще разтърсят София.

Jessie J и Jamiroquai в България

Преди броени дни стана ясно ,че Британската поп звезда Jessie J ще избухне с грандиозен концерт на  сцената на „Арена Армеец” в София. Събитието ще се случи на 29 юни, а билетите варират от 70 до 130 лв и могат да бъдат закупени от Tixgate, EasyPay и чрез Epay. Изпълнителката определено има с какво да изненада феновете с новата си визия и песни от бъдещият й дългоочакван албум.

Jessie J и Jamiroquai в България

Реално погледнато кариерата и започва през 2006г, но кулминацията беше през 2011, когато се появи дебютният й албум  „Who You Are” . Малко известен факт е, че видеото към песента „Nobody’s Perfect” е снимано имено в България през 2011г и то в Бояна. Повечето статисти са нашенци, а строго пазената тайна за престоя на Джеси е била разкрита, когато лек инцидент я докарва до една столична болница, където прикритието и се проваля.

Изпълнителката на „ Crazy ‘Bout You” и „Remember me” оглавява всички Британски класации и е горд носител на награда Brit през 2013 оценена високо от критиците. По-късно тази година очакваме да излезе и вторият албум на певицата, която обяви готов списък с всички песни включващи се в него.