Джеси Джей – “Ain’t Been Done”

Нов сингъл

26.08.2015

Ако си мислите, че сингълът “Flashlight”, от саундтрака на филма „Pitch Perfect 2“ и няколко месечното прекъсване означава, че Джеси Джией е приключила с промотирането на последния си албум „Sweet Talker“, то много грешите.

Британската певица, която в момента е треньор на австралийската версия на The Voice, е потвърдила следващия си официален сингъл (за голяма изненада на всички).

Джеси Джей – “Ain’t Been Done”, новият промо сингъл на британската дива

Песента “Ain’t Been Done” ще е четвърти интернационален и пети официален сингъл, от албума „Sweet Talker“ на звездата. В него ще е включен и промо сингълът  „Personal“.

Джеси Джей - “Ain’t Been Done”

Снимка: http://soultrain.com/

“Ain’t Been Done е едно добро парче за промотиране на албума. Със сигурност има и някои още по-добри от албума „Sweet Talker“, (по-специално „Strip“, въпреки че е само в делукс версията на албума). Ще видим дали парчето ще стане международен хит за певицата, но може би поне ще е регионален хит (в Австралия и Нова Зеландия). Все още няма дата на излизане на песента по радиата.

Акустичният промоционален видео клип към сингъла е пуснат още от 10 октомври 2014 г. Тя я изпълни и миналата недeля, също акустично, по време на шоуто на The Voice в Австралия.

Официалното аудиото беше публикувано в страницата на YouTube на Джеси, в една и съща седмица с промо клипа. Парчето е написано от Scott Harris, Emily Warren и David Gamson.

Джеси Джей потвърди за сингъла първоначално в официалната страница на  The Voice Австралия в Twitter.

О, между другото… И песента “Flashlight”, в момента е платинена и има (над 70,000 хиляди продадени копия).

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.