Джеси Джей с нов хит – „Thunder“

21.11.2013

Джеси Джей с нов хит - "Thunder" Джеси Джей с наелектризиращ нов видео клип, за новата си песен – „Thunder“.

Третият сингъл от вторият й албум „Alive“.

The Stargate и Benny Blanco ко-продуцираха, наелектризиращата балада, която ще бъде пусната във Великобритания на 9 декември.

В клипа британската певица е облечена в черно наметало и дантелено трико. Блондинката танцува в пустинята, докато мълнии изпълват небето.

Видео клипът към „Thunder“, вероятно отново е режисиран от Emil Nava, който е работил и по видео клиповете, за предходните два сингъла от албумът – „Alive“.

От следващата година, Джеси потегля на турне с Робин Тике в Северна Америка, което ще започне на 21 февруари в Атланта.

Вижте сега и премиерата на музикалният видео клип, за новият сингъл на Джеси Джей – „Thunder“

Автор: Божана Паскалева

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването