Жестов контрол за 75 долара с Leap Motion

"Leap Motion стига там, където никое друго устройство не е било"

20.10.2013

Представете си да управлявате компютъра си само с движение на пръстите, без дори да е необходимо да взаимодействате с устройството. Може би до преди няколко години това би звучало, като налудничево твърдение от фантастичните филми за бъдещето. Сега идеята е по-ясна от всякога и достъпна само за 75 долара. Това е Leap Motion.

Управлявай компютъра си с жестов контрол само за 75 долара благодарение на Leap Motion

Слоганът на тази изключителна джаджа “Leap Motion стига там, където никое друго устройство не е било”.

Вижте още: Направете си кафе с телефона

Какво представлява Leap Motion  – 80мм ширина и 12.7мм височина с незначително тегло. Формата на устройството наподобява флашка. Елегантният дизайн се продава в комплект с 2 кабела къс и дълъг, за да отговаря на нуждите на различните потребители.

Жестов контрол за 75 долара с Leap Motion

Leap Motion е бъдещето за контрола върху устройствата

Leap Motion е съчетание от страхотен дизайн, мощен хардуер и невероятен софтуер. Това устройство определено е началото на едно ново бъдеще за контрола върху устройствата.

Естествено не е приложимо за всичко, засега се поддържат около 100 приложения, като повечето от тях са игри. Разработките са за платформите на Apple и Microsoft, като приложенията за двете компании са разделени.

Големият недостатък на устройството до този момент е ограничеността на приложението му. След няколко игри с жестове, магията някак си изчезва, а ти оставаш жаден за още повече контрол, който все още не е осигурен.

Надяваме се екипът, стоящ зад уникалното изобретение, да продължава да се увеличава и да предоставят на потребителя все по неограничени възможности.

Гледайте видеото, за да придобиете по-ясна представа за това, какво е Leap Motion.

Източник: leapmotion.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.