Живейте интензивно и страстно

Със смелост и искри в очите

04.02.2018

Едно от първите неща, които правя, когато се събудя е да си пусна музика. Обожавам силната музика с чаша ароматно и силно кафе. Следващото нещо е да си подготвя кратък план за деня, който стриктно гледам да изпълнявам. Всеки нов ден е шанс за мен да осъществя поне една моя мечта. Пропуснах да спомена, че обичам и да мечтая – затова мечтите ми са големи. Също така обичам слънчевите и топли дни, страстните и позитивни хора и разговорите с тях, които ми помагат да научавам нови и нови неща с всеки изминал ден.

Аз живея така, сякаш утрото няма да настъпи. Старя се да постигам най-доброто в живота, да обичам хората в живота ми и да ценя, всичко, което имам. Искам да осъществя всички мои планове и мечти. Искам да живея интензивно!

Живейте интензивно – сама така ще осъществите всичките си мечти

Каква красива дума: интензивно. Какво ще кажете да живеем с пълна сила? Да играем играта до край. Да поемаме рискове. Да не се обръщаме назад и да грабим с пълни шепи от живота. Да се пресягаме на високо и винаги да си поставяме големи цели. Да бъдем автентични. Да се опитаме да станем велики, като онези които промениха света. Нима Стив Джобс, Лари Пейдж, Бил Гейтс са нямали същите цели? Нима те не са хора? Те просто са приели идеята да бъдат велики и са се борили през всяка една секунда, за да я постигнат. Не са се отказали, когато е било най-трудно. Напротив, точно тогава са продължили да натискат газта, докато не са получили това, което искат – да станат велики и да променят света.

Живейте интензивно

Правете всяко едно нещо със страст в очите

„Да живееш до сълзи“ – Албер Камю. Една страхотна мисъл, която ни убеждава, че в живота нищо не се постига без много труд и саможертва.

Естествено не трябва да прегаряме в стремежа си да станем велики хора. Трябва да се наслаждаваме на пътуване, да стъпваме леко и да съчетаваме куража си със същата доза доброта. Но правете всичко с истинска страст, със смелост и с искри в очите. Правете всичко интензивно. Великите хора правят точно така. И вие го можете!  Всичко, от което имате нужда е чаша силно кафе и силна музика. Останалото зависи от вас.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването