Nike – JUST DO IT…..

Nike - JUST DO IT

Любимото мото на най-обичаната марка за спортни стоки в света отново ни вдъхнови. С новата си колекция пролет-лято 2013 , Nike за пореден път показва стил и класа, въпреки че става въпрос за спортни стоки. Лица на колекцията са спринтьорката Алисън Феликс (Allyson Felix) , футболистката и носителка на олимпийски златен медал Алекс Морган (Alex Morgan) и  атлетката от Мексико, носителка на бронзов медал по гмуркане Паола Еспиноза (Paola Espinosa).

Nike - JUST DO IT

Колекцията е вдъхновена от свръхестественото, съчетано с палитра от сложни нови силуети и иновативни продукти, позволявайки на женското тяло да се движи свободно и елегантно само както една дама умее да го прави. С лекота спортните натури могат, да се гмуркат, да спринтират и да извършват всякаква физическа дейност извън пределите на възможното, направено с грация и стил.

Nike - JUST DO IT

Nike залагат на новаторство, функционалност и доза авангардност,  с което пречупват дори собствените си представи и се превръщат в нещо свръхестествено. Цветовете са типично пролетни и ни зареждат с добро настроение и позитивизъм,а имено зелено,синьо, розово и оранжево.

След това което Ви показахме, как да не започнете Да Го Правите.

Автор: Христина Розова

КЪМ ГАЛЕРИЯТА –>