Джъстин прибра 1.3 млн долара от частно шоу

Американският певец присъства на партито на Jill Bikoff и J. Darius Bikoff

12.11.2013

Джъстин Тимбърлейк се появи на частно шоу с гръм и трясък

За поп певеца Джъстин Тимбърлейк се смята, че е спечелил около 1.3 милиона долара, само от едно частно шоу. Американският певец присъства на партито на Jill Bikoff и J. Darius Bikoff, основателят на Smartwater и Vitamin Water, миналия петък. Пищният баш се проведе в Nomad Hotel в Ню Йорк, за да отпразнува десетата годишнина от сватбата на двойката. Джъстин изненада специално с акустична версия, двойката и техните гости. За което се смята, че той е прибрал една впечатляваща сума. Други големи имена, посетили празненството са колекционерът Adam Lindemann, основателят на Vbeauté – Julie Macklowe и Randy Slifka. На партито е имало: “Скъпи и редки вина, както и бурлески танцьори, в центъра на всяка маса. – “Беше лудост”, това са думи, от изтеклата вътрешна информация. Джъстин Тимбърлейк – който е женен за актрисата Джесика Бийл – се появява на корицата на 19-тата годишнината на списанието за мъже GQ – Men of the Year.

В публикацията на 32 – годишната звезда. Той говори за израстването си в Мемфис, и как това се отразява, на перспективите му за живот.
Той също така разгледа и реакциите, към филма si “Надцакването”. Въпреки, че е получавал и негативни мнения, Джъстин не е позволил на тези коментари да се доберат до него.
Гледайте новият му видео клип към хита “TKO”, който излезе съвсем скоро.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта – hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.