Джъстин с ново романтично видео – Not a Bad Thing

21.03.2014

Джъстин с ново романтично видео Джъстин Тимбърлейк стартира търсенето на любовта в клипа за новата си песен – “Not a Bad Thing”. Третият сингъл от албума му “The 20/20 Experience – 2 of 2”.

Видео клипът, чиято премиера беше на “The Ellen DeGeneres Show” е базиран на истинската история на един човек, който предложил брак на приятелката си на Long Island Rail Road, използвайки песен на Джъстин. Клипът е по-малко музика, повече видео и още един документален филм за намирането на любовта и не разполага с кадри от Тимбърлейк.

В стремежа си да намери влюбените, новото видео ги търси с помощта на знаци из града, чрез радиото и Twitter, използвайки хаш таг #haveyouseenthiscouple.

Джъстин Тимбърлейк "Not a Bad Thing"

Налице са също така коментари от двойки, които са намерили истинската си любов. Те ни дават представа за техните взаимоотношения.

Вижте сами клипа и дали техните връзки са били успешни. Поддържайте романтиката жива!

Джъстин Тимбърлейк “Not a Bad Thing”

Автор: Божана Паскалева

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването