Джъстин Тимбърлейк с кънтри дебют

Феновете му в шок...

19.11.2015

Скорошният дует на Джъстин Тимбърлейк с Крис Стейпълтън, на наградите на CMA 2015, може би е вдъхновил певеца да се избере кънтри вълна за звученето на новия си албум. Тази информация идва от едно интервю на Timbaland, продуцентът с който Джъстин си сътрудничи по всички свои албуми.

Джъстин Тимбърлейк с кънтри дебют в предстоящия си албум

Но тази новина сякаш идва, като шок за феновете. Макар, че не би трябвало да се приема така, защото  Джъстин е родом от юга и е бил вокал на любимата си кънтри музика в миналото. Дори доведе супер звездата Garth Brooks, по време на едно от изпълненията си в Нешвил, миналата година.

Timbaland казва на TMZ, че двамата колебливо планират да запишат този албум в стил: “Познай какво?! Ние сме кънтри! Той е от Тенеси, аз съм от Вирджиния. Ние обичаме старите песни на нашата страна, макар и сега да живеем в други времена, друго поколение. Аз лично винаги съм искал да правя кънтри музика”.

Джъстин Тимбърлейк с кънтри дебют

Джъстин Тимбърлейк

Той продължи: “Трябва да се включим в това. Вече съм го публикувал в Нешвил, така че това е нещо, което искам да направя. Не дискриминирам жанровете. Кънтрито ми харесва и ще го популяризирам”.

А според списание Rolling Stone, Джъстин вече прави своите ходове. Песента на Тимбърлейк, която изпълни заедно със Стейпълтън е наречена “Drink You Away”  и е от масово успешния му албум от 2013 г. “The 20/20 Experience”. Това парче беше изпратено на кънтри радио станцията миналата седмица, с което се затвърждава желанието на певеца да прави кънтри музика.

Въпреки това, както повечето песни от този албум на Тимбърлейк, и тази е била съкратена ( дългият вариант е 5 минути и половина) до малко над 4 минути, за радиослушателите.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.