Кафене за котки в Сан Франциско

26.01.2014

Кафене за котки в Сан Франциско Японската атракция – Cat Cafe, вече се пренася и САЩ. В Сан Франциско ще отвори врати KitTea, където плащате такса, за да пиете чая си в компанията на дружелюбни котки. „Котешкият оазис“ ще приюти много бездомни котки, като им даде една прекрасна домашна среда.

В информационния си сайт, KitTea – Кафене за котки,  обявяват че ще се съобразят с предписанията на Федерацията на ветеринарните лекари, като не вземат повече от 10 котки, да живеят на едно място.

Всички домашни любимци ще бъдат предварително ваксинирани, кастрирани и поставени в идеални условия на живот, с място за почивка и игра. Основателите на кафенето искат да предоставят на котките, възможно най-добрите условия за живот.

Кафене за котки в Сан Франциско

 

Все още не са обявени цените и начина на таксуване за престой в котешкото кафене, но се предполага, че американския вариант ще следва японския опит. А според него, посетителите заплащат престоя си на час, между $9 и $11.

В кафенето ще са обявени и строги правила за игра с котките. Някои от които да не се „мачкат“, да не заслепяват със силни светкавици от фотоапарат и да не се безпокоят по време на дрямка.

Кафене за котки в Сан Франциско

 

Направо да им завиди човек на тези котета, за прекрасния и безгрижен живот, който ще водят в новия си дом.

Новата мания по котешките кафенета, бързо се разпространява по света и е доказателство за това, че винаги има незаета пазарна ниша, която може да се обхване.

 

Автор: Виолета Петрова

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.