40 изобретателни начина да останем креативни

Инфографика

27.10.2014

От използването на лепящи листчета, слушането на музика, четенето на книги и това да сме крак с актуалните тенденции, тази инфографика предлага голяма доза вдъхновение и доста интересни начини, за да останем креативни за по-дълго време.

Вижте още: 7 начина как да получите най-доброто от живота

Имате нужда от двойна доза вдъхновение? Търсенето ви спира дотук, тъй като тази красиво проектирана инфографика благодарение на широкия списък от идеи, ще задържи креативността ви за достатъчно дълго време, без значение дали сте у дома, на работа или на разходка в парка. Доста от предложените идеи са лесно изпълними точно сега, без значение къде се намирате. Други от тях пък ще изискат компанията на други хора и малко повече организация в действията.

Вижте още: Как да останем фокусирани през целия ден

Вижте списъка с искри на вдъхновение на Goodnet и останете максимално креативни за максимално дълго време

40 начина да останем креативни

1. Направете си дъска за вдъхновение
2. Излизайте повече!
3. Рисувайте повече!
4. Експериментирайте
5. Бъдете социални
6. Излизайте с приятели
7. Научете нови умения
8. Четете книги
9. Използвайте лепящи листчета
10. Разчупете ежедневието си
Останалите ще ги видите малко по-надолу…

Как да останем креативни?

Ето инфографиката, показваща 40 начина как да останем креативни

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването