Как да подобрите интимните си моменти

Четири лесни начина

04.10.2016

Първите интимни моменти в една връзка са силно емоционални и обикновено продиктувани от страстта и привличането. Двойката се опознава и всяко едно усещане е преживяване за първи път.

С течение на времето, връзката и сексуалното общуване преминават на ниво, в което партньорите искат да се усъвършенстват и да доставят максимално удоволствие, както на своята половинка, така и на самите себе си.

На какво да заложите в случай, че искате да подобрите интимните си отношения и да изпитвате повече наслада?

Четирите най-лесни начина да подобрите интимните си моменти

Задавайте въпроси, споделяйте желанията си – няма как мислите ви да бъдат прочетени. Колкото и добре да се познавате, често желанията в леглото остават мистерия и единствения начин да изпитате това, което искате, е като го споделите.

Не се притеснявайте да започнете, въпреки, че не сте „готови“ – апетитът идва с яденето. Дори и да не сте настроени на секс вълна, никога не се знае, какво ви очаква, ако се заиграете.

На пръв поглед невинното докосване по ерогенните зони може да предизвика доста бурна реакция и да доведе и двама ви до силна възбуда. Подхождайте към секса като към изненада. Мислете за него не като за цел или очакван завършек на нощта, а като забавление, на което искате да се отдадете максимално. Така ще се водите от вашите усещания и ще се наслаждавате на непринудено и запомнящо се преживяване.

Как да подобрите интимните си моменти

Нежните докосвания…

Използвайте овлажнител – каквото и да си говорим, никога не е излишно да се възползвате от добър лубрикант. Независимо от това дали искате стандартен секс или нестандартни преживявания, достатъчното овлажняване, както на интимната зона, така и на ръцете ви, засилва вероятността от достигането на разтърсващ оргазъм.

Вижте още: Еротичен чат? На кого ще се хареса?

Наблюдавайте – не се притеснявайте да се докосвате и да мастурбирате пред половинката си. Ефектът от подобни еротични гледки безспорно действа вълнуващо, но има и „образователни“ ползи, тъй като носи много информация за това какви докосвания иска половинката ви.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP