Как да повярваме във възможностите си

Лекция

05.11.2015

„Вярвай в себе си и ще дойде ден, в който другите няма да имат друг избор, освен и те да започнат да вярват заедно с теб.“, е казал Оскар Уайлд. Думите на именития писател звучат актуално дори и в нашето „модерно“ общество. Независимо кой си и с какво се занимаваш, ако сам не вярваш в себе, не може да очакваш някой друг да го направи.

А какво трябва да направим, за да повярваме във възможностите си, ще ни каже Галин Желязков, по време на една безплатна лекция във Варна.

Как да повярваме във възможностите си – безплатна лекция във Варна

На 06.11.2015 г., от 19:00 ч., в Beehive Co-working space ( бул.“Ген. Колев“ 64, ет.6), ще се проведе безплатна лекция на тема: „Какво трябва да направим, за да повярваме във възможностите си?“. Събитието поставя акцент върху високата степен на неувереност сред младите хора в страната, които имат необходимите възможности, но не се осмеляват да направят първата стъпка в своето развитие. По време на лекцията ще бъде даден индивидуален отговор на въпросите на всеки от аудиторията. Присъстващите ще бъдат консултирани как да открият най-подходящата сфера за успешна реализация; как да разпознаят и развият таланта си и как да изведат на преден план силните си страни.

Лектор на събитието е Галин Желязков. Той е предприемач в технологичния сектор. Завършва бакалавърска степен по Софтуерно Инженерство и Мениджмънт в Гьотеборгския Университет, Швеция, а по-късно и магистърска степен по Глобален иновационен мениджмънт в Университета Стратклайд, Шотландия. Има втора специализация по Предприемачество и Иновации от Университета Суинбърн, Австралия. Галин е убеден, че човек тежи най-добре на мястото, където е роден. Чрез обучения и обмен на контакти, той помага на младите да започнат да създават собствен бизнес. От 2008 г. е технически директор на 158 ООД, а през 2012 г. става изпълнителен директор на основаната от него компания GoFreight Holdings P/L. В момента развива успешно серия автокина на територията на страната.

Лекцията „Какво трябва да направим, за да повярваме във възможностите си?“ е част от инициативата „Вдъхновение за младежта“. Тя се реализира със съдействието на Дирекция „Младежки дейности и образование“–Община Варна, в подкрепа на титлата „Варна–Европейска младежка столица 2017“.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.