Как да правим пари онлайн с Fiverr

Как да изкарваме пари от вкъщи?

26.02.2014

Fiverr е платформа, която ви позволява да печелите пари онлайн, без да имате специално образувание или умение. Единственото нещо, което се иска е да имате въображение.

Вижте как да правим прави онлайн с Fiverr

Тук може да намерите оферти в най-различни области, като интересното за тях е, че започват от 5 долара. Може да си купите дизайн на PowerPoint презентация, да накарате някой музикант да запише саунд за реклама, някой да ви обработи някаква част от видео и т.н. Всичко това за 5 долара! Може да срещнете и доста безумни оферти, като например къде да отседнете в даден град, каква храна да ядете, да накарате някой да се снима на определено място и т.н. Безумни идеи, но както се казва: има хора за всичко и те ги купуват. Все пак струват само 5 долара!

Вижте още: Как да правим пари онлайн с нулев бюджет

Ако имате дадени умения, може да започнете да ги продавате! Минимумът на офертата е 5 долара, но Вие може да поискате допълнителни средства от клиентите си:

– Бакшиш за добре свършена работа;

– За допълнителни дизайни на разработката;

– За главния файл на разработката и т.н

Неща, които може да предоставите за допълнителна сума.

Как да правим пари онлайн с Fiverr

Как да правим лесни пари от вкъщи с Fiverr?

Регистрацията в тази невероятна платформа е безплатна. Няма ограничения за офертите, които можете да пускате. За всяка, Fiverr взимат по 1 долар комисионна за това, че са ви намерили клиент. Останалите 4 са чисти пари за Вас!

Вижте още: 4 от най-добрите начини да печелим пари онлайн

Какво чакате? Започвайте да правите пари!

http://www.fiverr.com/

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването