Как да правим пари онлайн с нулев бюджет

5 от най-добрите начини да печелим пари от вкъщи

17.03.2014

Всеки един Интернет потребител иска да прави пари онлайн от вкъщи и то без никаква инвестиция. Интернет е оръжие, което Ви дава шанс да печелите много, без да харчите и стотинка. Искате ли да правите пари онлайн? Мислите ли, че имате нужните умения, които ще ви позволят да правите пари онлайн? Имате ли желание да работите онлайн от дома си и да изкарвате прилични суми без никаква инвестиция? Интернет е възможността, която Ви дава шанс да правите пари онлайн, дори ако не разполагате с никакъв опит при печеленето на такива. Някои от Интернет потребителите са се възползвали от тази възможност и благодарение на упорит труд, талант и търпение са постигнали много добри резултати.

Едно от най-търсените неща в търсачките днешно време е именно как да правим пари онлайн?“.

Ето и 5 от най-добрите начини да печелим пари онлайн с нулев бюджет:

– Блогване;
– Affiliate Marketing;
– Писане на статии;
– Freelancing;
– Използвайте различни умения;

Блогване – да блогвате е един от най-лесните и безплатни начини да правите пари онлайн. Просто Ви трябва поддържан блог, в който се изказвате по различни теми, в които сте компетентен. Блогът е „личното Ви аз“. Дори може да се използва за CV. Има няколко платформи, които Ви позволяват да си направите безплатен блог. Препоръчваме ви wordpress.com и blogspot.com.

Вижте още: Какво да направим, преди да си създадем блог?

Ето и няколко стъпки, които ще ви помогнат да правите пари с блогване:

Регистрирайте се в blogger.com или wordpress.com. Изберете име на блога си, изберете си тема и напишете няколко уникални статии. Кандидатствайте за Google AdSense и започнете да печелите пари от Google.

Съвети:

– Използвайте ключови думи, които са препоръчани от AdSense, което ще Ви помогне при генерирането на повече средства;
– Публикувайте уникални статии всеки ден;
– Не кликвайте върху собствената си реклама от AdSense;
– За предпочитане е блогът ви да е на английски език;

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването