Как да се учим от успеха на другите

Лекция

12.11.2015

Лесно е да се каже “ей колко добре се е уредил този, постигнал е всичко, което желае”. Но всъщност зад тези видим резултати, много малко разбират и осъзнават, че стои изключително много труд, безкрайни безсънни нощи, много провали и възходи.

Има изписани толкова много книги и материали от успели хора, които дават съвети за за живота и успеха. Четем ги с желание да попием всичко, но всъщност дали успяваме да научим нещо от чуждия успех?

Как да се учим от успеха на другите – интерактивна лекция, водена от Яна Янакиева

По темата ще се говори повече на 13.11.2015г. от 19:00 ч., в Beehive Co-working space ( бул.“Ген. Колев“ 64, ет.6,), когато ще се проведе безплатна лекция на тема „Как да се учим от успеха на другите“.

Събитието е част от инициативата „Вдъхновение за младежта“. Тя се реализира със съдействието на Дирекция „Младежки дейности и образование“–Община Варна, в подкрепа на титлата „Варна–Европейска младежка столица 2017“.

Лекцията ще води от Яна Янакиева, член на борда на JCI в България – една от най-големите международни неправителствени организации и консултант в HR агенция и Startup ентусиаст. Яна е организатор на множество бизнес и социални събития, както и лектор на теми свързани с лидерството, доброволчеството и активното гражданство.

Вижте още: Вдъхновение за нова работа

За посетителите на събитието Яна Янакиева е подготвила интерактивна лекция, на която ще се играят игри, ще се задават въпроси и ще се търсят отговори. По време на лекцията ще разберете кои хора са успешни, какво е характерно за тях и как може да се учите от чуждия успех.

 

Информация: Beehive

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.