Как да се приготвим сутрин и да сме неотразими

Започнете деня със страст!

04.05.2015

Забързано ежедневие. Липса на почивка. Хиляди домашни грижи. Нощни смени. Познато ви звучи нали, мили момичета. В днешно време една жена трябва да бъде толкова много… и то накуп. Трябва да е красива, поддържана, мила, възпитана. Да притежава класа и стил. Да умее да общува добре и с всеки. Да поддържа стабилна връзка. Да гради кариера. Да печели достатъчно. Да умее да се оправя сама. Да е готова на компромиси. Да помага на родителите си. Да е упора на брат или сестра. Да бъде верен приятел, добър колега. Да флиртува умерено. Да поддържа идеални форми. Да спортува. Да умее да танцува. Да се забавлява, но и да върши домакинската работа.

Готин микс, а!

Фактът, че сме привлекателни, отстрани изглежда фасулска работа. Че се усмихваме дори, когато ни се иска да крещим. А, да, забравих… една жена много внимателно трябва да премерва всяка своя емоция, защото в противен случай е или истеричка, или твърде емоционална, или не дай си боже е настъпил „онзи период”, или пък е студена и неразбрана. Всяко наше действие и емоция трябва да бъдат премерени и обмислени – иначе ни заклеймяват. Как да не става така?

5 съвета как да се приготвим сутрин, за да изглеждаме неотразимо

1. Наспивайте се – сънят краси жената. Не е задължително да спите сами. Сексът също краси жената. Добре знаете, че торбичките под очите и подпухналите очи, трудно се замаскират. Когато сме уморени нямаме желание за нищо. А, както казах, жената е красива, когато се усмихва. Тя трябва да е ведра, винаги в добро настроение и да умее да заразява околните със своя вроден магнетизъм. Позитивната жена е секси и желана. Всеки ще предпочете да общува с нея и ще му бъде приятно в компанията й. Така че, станете по-рано и направете всичко, което ще ви накара да се чувствате добре през деня. Кафе, малка тренировка, разходка на кучето, слушане на музика, душ. Вие най-добре знаете какво ви зарежда най-много.

Вижте още: 8 часа сън. Мит или реалност

2. Гримирайте се – хубавата жена е поддържаната такава – не говоря за силни гримове, които замаскират истинското ви аз. Ами за приятен грим, който поприкрива малките несъвършенства и подчертава силните ви страни. След като има начин да изглеждаме все по-добре, защо не. Истината е, че когато човек изглежда добре, той се чувства добре. Държи се добре, върши си работата по-скокойно и по-качествено. Общува по-лесно, с повече хъс, желание и емоция. Малко фон дьо тен (има и дами, които са дарени с перфектна кожа), но за нас останалите, той е дар, който помага в борбата с неравния тен, някоя и друга пъпчица или бръчица. Малко руж – скулите са от изключително значение – подчертайте ги. Една очна линия и спирала – Готово. Обучете се да правите това за 10, 15 минути сутрин докато гледате любимото си предаване, сериал, или докато слушате предпочитаната от вас музика.

3. Направете нещо с косата си – ключът към красотата се крие и в разнообразието – не бъдете всеки ден еднакви. Експериментирайте. Имаме толкова красиви коси. Трябва да се използват. Боядисайте се с нов цвят – това винаги прави впечатление. Или омбре, или само кичури. Има толкова много възможности. Изправете или накъдрете косата си. Дори не е необходимо цялата коса да е в къдрици. Няколко стигат, за да ви придадат нов облик.

Как да се приготвим сутрин и да сме неотразими

Направете си нова прическа

4. По дрехите посрещат… – както и да изпращат, визията е важна. Винаги и навсякъде. Бъдете женствени. Не носете само и единствено панталони. Да, знам, удобни са, особено ако се движите повече или навън вали, или… или… или… но все пак сещайте се да покажете и красивите си крака. Носете рокли и поли. Задължително. Красивата жена в красива рокля е повече от очарователна. Тя е пленителна, желана и обгрижвана. Не се лишавайте от това. Носете елегантни обувки, не само кецове или маратонки. Дори и да не обичате високи токове има достатъчно стилни ниски обувки, които вършат работа. Бих ви казала да приготвите дрехите си предишната вечер, за да спестите време сутринта, но ми е ясно, че това почти никога не го правим, така че оставям на вас да прецените кога да изберете най-подходящата дреха. Тя често пъти е резултат от сутрешното ни настроение, така че старайте се да сте жизнерадостни и щастливи сутрин.

Вижте още: Храни, които да похапвате всеки ден за перфектна кожа

5. Сутрешен секс – голямо блаженство. Вярно, че на мъжете (в повечето случай) им се доспива след секс, но при нас нещата не стоят така. Сексът е доста силен мотиватор. Така че ако можете, не си спестявайте един, два сутрешни оргазма.

Как да се приготвим сутрин

Започнете деня с блаженство!

Етикети:

За автора

Стефани Евгениева

Здравейте! Казвам се Стефани и тази година завършвам Индустриален бизнес в УНСС. Въпреки образованието си изпитвам една огромна и необяснима любов към думите и всеки възможен начин за тяхното изразяване. Вярвам, че изкуството и особено писателското изкуство, е по- особено състояние на ума и душата и когато срещаш съмишленици, искащи да разпространяват това изкуство с толкова старание, усърдие и любов, трябва да ги подкрепиш. Обичам да пиша за много и различни неща. Едно от тях е модата, но не от суетност, а от вяра, че винаги вътрешната и външната красота трябва да вървят рамо до рамо, за да носят хармония. Достоевски го казал най- добре: "Красотата ще спаси света"!