Как да сме по-щастливи в леглото?

Гледането на порно е един от вариантите да ни направи по-щастливи

15.11.2014

Колко от вас, които четат тази статията гледат порно? Най-вероятно всички или поне над 95% от хората. Колко от вас обаче си признават, че гледат порно? Няма да са много хората, които откровено си признават, че късно след работа преглеждат документалните филми за възрастни. Може да не обичате да говорите за него, дори някои от вас да го отричат и осмиват, но историята във браузърите ви най-вероятно ще покаже друго нещо, но хайде да не навлизаме в подробности. Нима е толкова срамно? Нима никой не го прави? От какво се срамувате, да си признаете, че се образовате допълнително, за да накарате половинката ви да се чувства добре?

Учени откриха как да сме по-щастливи в леглото

Нашите любими учени са тук с поредното си изследване, за да разбулят мита, че порното не е полезно. То дори може да се окаже скритият ви коз в леглото. Сексолозите твърдят, че колкото и да се опитваме да избягаме от притесненията и клишето, че никой не гледа порно, нещата не стоят съвсем така. Те дори приканват двойките към искреност и откровеност, за да завършат поредното си проучване.

Вижте още: Най-съкровените фантазии на мъжете

Как да сме по-щастливи в леглото?

Порното ни помага да сме по-щастливи в леглото

Учените твърдят, че признанието няма да има негативна реакция от страна на половинката ни, а точно обратното. Забелязват се подобрения във взаимоотношенията и повишаване на сексуалните удоволствия в леглото на двойките, които гледат еротични филми.

Учените дори твърдят, че порното ще измести и посещенията при сексолог, след като 65% от анкетираните двойки предпочитат да гледат един еротичен филм и да опитат видяното вкъщи, вместо да говорят с непознати хора за сексуалното си положение. Също така учените споделят, че 50% от двойките, които са започнали да се образоват с еротични филми са почувствали подобрение в своя полов живот. Това не е ли чудесна новина за всички, които се притесняват да си признаят, че гледат порно всяка вечер преди лягане? Порно индустрията определено успява да разбие рутината на всекидневието ни и да подслади перверзиите в леглото. Между другото откровенията са довели и до по-голям успех във флиртовете и по-късните отношения на бъдещите партньори, които уж на майтап са споделяли еротичните си фантазии.

Вижте още: Спете голи, за да бъдете по-щастливи!

Не забравяйте, че порното е източник на опит и нови идеи, и винаги имам какво да вкараме в действие. Дами и господа, бъдете откровени и споделете своите еротични фантазии с половинките си, и се насладете на един по-добър сексуален живот.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването