Как да си спестим пари от маркетинг?

Възможно ли е?

23.10.2017

Разумно ли се харчат парите за реклама? До каква степен бизнесът е готов да заплати за да получи вниманието на потребителите по всеки възможен начин? Ако говорим за съвременния свят – брандовете плащат огромни суми за да са по-близо до потребителите и крачка пред конкуренцията. Но малките фирми трудно биха се справили с подобна конкуренция. И все пак има как да достигнат до хората с разумно вложени в маркетинг средства.

В днешната тема ще ви споделя как да спестите пари от онлайн маркетинг.

Да спестим пари от маркетинг? Възможно ли е това?

Най-добрият начин да спестите пари от маркетинг е, като се придържате към своята онлайн маркетингова програма. Да позволите да я оставите прекалено рано, е най-добрият начин за пилеене на пари.

Друг начин да спестите сериозни суми е, като се възползвате от концепцията за бартер. Със сигурност някъде някой има нужда от това, което продавате и може да осъществите размяна с него. Може да научите за вълнуващия свят на бартерните сделки в интернет, като напишете в google „бартер услуги“. Много сайтове разменят рекламно пространство за това, от което се нуждаят. Може това да не е продукт или услугата, която Вие предлагате. Но по всяка вероятност можете да осъществите размяна с някого, когото разполага с нещо необходимо за сайта.

Запомнете, че всеки има нужда от нещо. Научавайки от какво се нуждае избрания от вас сайт, може да ви се удаде възможност да уговорите размяна, която ще ви спести пари.

Пожелавам Ви успех!

Гост автор: Анна Христова

Online Marketing & Social Media
http://creativemarketing.bg/

Етикети:

За автора

Списание VIP